Ajax - Valencia live stream
NYHETER

Streama Ajax - Valencia live på internet. Hitta er stream till matchen.

Streama Ajax – Valencia live

Viasat sitter på rättigheterna att visa Champions League i Sverige. De sänder matchen online på Viaplay, och har du ett konto med abonnemang där kan du således se Ajax – Valencia live. Gå in på viaplay.se, skapa ett konto och välj sportabonnemanget. Då kan du titta på fotboll från Champions League direkt!

Kommentatorerna på Viaplay är alltid av hög kvalitet, och så även bilden och ljudet. Atmosfären på Amsterdam Arena fångas in på ett lysande sätt.

Det går att koppla upp din Ajax – Valencia live stream utmärkt från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta och njut av bra fotboll!

Om bara två dagar kan du se en annan spännande match från Europaspelet, med svensk representation. Hitta din FC Köpenhamn - Malmö FF live stream.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Ajax - Valencia via live stream

Titta på Ajax – Valencia på TV

Kanalen som sänder Ajax – Valencia är TV6, där du kan se fotbollsmatchen från Champions League. Det är kanalens utvalda match för denna Finns kanalen i din kanallista, i ditt kanalutbud, så kan du sitta lugn i båten – eller TV-soffan – och titta på matchen direktsänt.

Sändningen till kvällens Champions League börjar redan 18:30 med att visa Napoli – Genk, och därefter snackar de upp Ajax – Valencia och sänder den.

Kanal: TV6

Avspark: 21:00

Inför matchen

Vi kunde knappt fått en mer spännande uppslutning än den i Grupp H i Champions League. Tre lag slåss om två platser till avancemang. Ajax, Valencia och så Chelsea.

Om Chelsea vinner mot Lille – vilket vi får utgå ifrån – måste Valencia vinna mot Ajax för att gå vidare. I så fall avancerar Valencia och Chelsea. Ajax följer Chelsea till åttondelsfinal vid seger eller kryss mot Valencia.

Skulle Chelsea däremot kryssa mot Lille så räcker det för Valencia att få med sig en poäng från Holland, då man har fördel mot Chelsea i inbördes möten.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se