Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 11 sep, 2017

Real Madrid – APOEL FC: Live stream på Champions League

Real Madrid kommer från en tuff period i La Liga till spel i Champions League. Första gruppspelsmatchen för både Real Madrid och Apoel går att streama live. Det är en match Real Madrid ska vinna men vi som följer laget vet hur det sett ut det senaste. Läs vår artikel för att starta din live stream på Champions League direkt.

Apeol reser från Cypern till Spanien för att försöka ta tre poäng. Inte en helt orimlig målsättning med tanke på formen hos Real Madrid. Det kommer bli ett intressant möte att se via live stream. Läs mer för att streama Real Madrid – Apoel i hög kvalitet enkelt och smidigt.

Real Madrids Ronaldo mot Roma

  • Avspark: Onsdag 13 sep, 20:45
  • Spelplats: Santiago Bernabéu, Madrid
  • Sänds hos: Viaplay

Streama Real Madrid – APOEL FC direkt

Det första man behöver för att starta en live stream på Champions League och Real Madrid – Apoel är ett konto hos viaplay. När man skapat ett konto behöver man även välja till deras sportprenumeration. När de två stegen är avklarade är det bara att öppna matchen för att se den via live stream.

Det är alltså en väldigt enkel process som bara tar ett par minuter. Sedan har man tillgång till en live stream i hög kvalité på Champions League. Den stora fördelen, förutom den höga kvaliteten, är att man kan streama Real Madrid från flera olika enheter.

Det går utmärkt att live streama Real Madrid – Apoel på sin mobiltelefon eller surfplatta. Så har man inte tillgång till en TV eller dator kan man ändå streama Champions League. Detta är dessutom en match man inte bör missa, så kom igång med din live stream idag.

Real Madrid har spelat oavgjort sina två senaste matcher i La Liga innan mötet med Apoel. Dessutom har båda varit på hemmaplan och matcher de egentligen borde vunnit. Så formen är inte den bästa och något som Apoel absolut bör utnyttja.

Det vi som streamar matchen kan förvänta oss är en match där Real Madrid tar ett tidigt kommando och går för ett tidigt ledningsmål. Apoels chans ligger i snabba spelvändningar för att straffa Real Madrid i deras framfart. Förhoppningsvis får vi se ett jämt möte via live stream.

Real Madrid firar ett mål i Champions League

Stukat Real Madrid mot hungrigt Apoel

Att det är otroligt stora klasskillnader på lagen är inget att sticka under stolen med. Med det sagt är Apoel inget dåligt lag, men de har fortfarande långt upp till sin motståndares nivå. Lagen spelar en match på 90 minuter där allt kan hända.

Under onsdagen spelas det en hel del andra matcher. Streama Liverpool – Sevilla är lika enkelt som att streama Real Madrid – Apoel. Alla onsdagens matcher från Champions League sänds av samma streamingleverantör.

Får Apoel ett tidigt mål kan det bli tufft för Real Madrid att vända. Så går Madrid-laget ut för hårt kan det straffa sig i en snabb kontring eller två. Mycket handlar om vilket lag som får det första målet och kan spinna vidare på det.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar