Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 aug, 2017

Napoli – Nice: Champions League via live stream online

Det är lagens första möte av två i playoff till Champions League. Matchen går att se via live stream och i vår artikel kan du läsa hur du går tillväga för att hitta en bra live stream. Det går att se samtliga playoff matcher till gruppspelet i Champions League via live stream.

Båda klubbarna tillhör toppskiktet av sina respektive inhemska ligor. Napoli tillhör italienska Serie A och Nice tillhör franska Ligue 1. Det är alltså två stora klubbar som båda har en lång erfarenhet av europaspel. Det kommer bli en spännande match att se via stream online.

Napoli mot Nice i Champions League

  • Matchstart: 16 augusti kl. 20:45
  • Spelplats: Stadio San Paolo, Neapel
  • Visas hos: Viaplay sport

Se Napoli vs Nice via live stream enkelt och snabbt

Det tar inte mer än ett par minuter att komma igång med en fotboll stream i hög kvalitet med bra svenska sportkommentatorer. Det är viaplay som håller i sändningen och det är också de som sänder via live stream.

För att se Napoli – Nice via live stream krävs det att man betalar för ett sportabonnemang. Det är alltså inte med live stream på Champions League. Men stremingtjänsten erbjuder hög kvalitet, bra kommentatorer och experter som kommer med intressanta analyser. Utöver det erbjuds man valmöjligheter när det kommer till vilka enheter man vill live streama från.

Är du ofta på resande fot eller kanske inte har tillgång till en dator? Vart ser man då UEFA Champions League? Då passar detta dig perfekt eftersom du kan se fotboll via live stream på mobilen såväl som på datorn och i din TV.

Det är runt 55 000 biljetter sålda till matchen, trots att inte några Nice-fans är tillåtna att vistas på eller runt arenan. Detsamma gäller för Napoli-fans i det andra mötet mellan lagen. Anledningen är på grund av säkerheten med tanke på vad som hände 2015 när lagen spelade en träningsmatch mot varandra. Då blev det ett stort tumult när lagens respektive fans kolliderade utanför arenan.

Napoli mot Nice i Champions League 2017

Inför mötet mellan Napoli – Nice

Nice har visat bra form tidigare i år och slog ut Ajax, som spelade final i Europa League förra året, tidigare under säsongen. Men Napoli har inte legat i lä och slog Bayern München under försäsongen. Men förutsättningarna ser ut att vara i Napolis favör.

Trots att Nice har visat flera goda tendenser har de inte visat upp en bra form i Ligue 1. Där har de förlorat de senaste två matcherna och för att ha en chans mot Napoli måste laget upp i nivå. Det ska bli en spännande match att följa och det gör du bäst via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar