Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 feb, 2021

Leipzig – Liverpool, 16/2: Stream & speltips

Leipzig – Liverpool, 16/2: Stream & speltips

Vi har kommit fram till åttondelsfinaler i Champions League 2021. Där kommer vi nu kunna se Leipzig – Liverpool i en match som spelas den 16 februari. Inför matchen kommer vi ladda upp med ett speltips med bästa oddsen. Vi visar även hur du kan streama Leipzig – Liverpool!

Matchen kommer att vara mycket intressant. Om RB Leipzig ska ha någon god chans att slå ut Liverpool från Champions League så krävs ett bra resultat på sin hemmaplan. Den första matchen kommer att spelas i Tyskland – så nu gäller det att skaffa sig en föredel inför returmötet.

Liverpool är stora favoriter till att ta sig vidare i Champions League – men klarar man av att vinna mot Leipzig på bortaplan? Alla våra analyser för vårt speltips hittar du lite längre ned.

Vad: Leipzig – Liverpool, Åttondelsfinal, Champions League
När: Den 16/2, kl 21:00
Vart: Red Bull Arena, Leipzig
Live stream: > Streama matchen
TV-kanal: Viaplay & TV6
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.55 hos Unibet)

Inför matchen

  • Liverpool har inte vunnit en enda match i februari – spelat tre matcher i Premier League.
  • Leipzig kommer från 4 raka segrar – i både Bundesliga och DFB-pokalen
  • Risk för snöfall under matchen

Streama Leipzig – Liverpool

Det är inte speciellt svårt att hitta den sida som kommer att visa Leipzig – Liverpool stream på nätet. När det kommer till Champions League streams så är det Viaplay som gäller. Denna sida har under en lång tid sänt matcher från Champions League och kommer fortsätta med det hela säsongen 2020/2021.

Det är ganska svårt att hitta gratis fotboll streams att se hos Viaplay. De allra flesta matcher kräver att du har ett konto hos Viaplay. Det krävs även att du har köpt ett sportpaket som du utrustar ditt inlog med.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp sportpaket för 399 kr i månaden
  • Se Leipzig – Liverpool stream

Du kommer även kunna se Barcelona – PSG stream på samma vis som denna match. Matcherna kommer att spelas samtidigt under den 16 februari.

Speltips – Odds på lagen

Det är oftast svårt att jämföra lag som normalt inte spelar mot varandra. Det finns inte många matcher att gå på sedan tidigare mellan Leipzig – Liverpool.

Det som däremot står helt klart är att Red Bull Leipzig kommer till matchen med 4 raka segrar inför matchen mot Liverpool. Tyskarna är i storform – och kan mycket väl bjuda upp till en jämn match mot regerande mästarna i Premier League – Liverpool.

Liverpool har å andra sidan inte visat upp den allra högsta nivån av deras spel de senaste matcherna. Det har blivit förlust mot stora konkurrenter som Manchester City och Leicester FC. Men man förlorade även mot Brighton & Hove Albion. Faktum är att Liverpool inte har vunnit en enda gång sedan februari startade. Då har man ändå spelat tre matcher. Man kunde helt klart haft ett bättre facit inför åttondelen i Champions League mot Leipzig.

Vårt tips

Vi kommer att spela på ett oavgjort resultat. Det finns tendeser som tyder på att oavgjorda resultat är vanliga när lagen spelar en matchserie med två möten. Oftast beror det på att båda lagen kan känna sig nöjda med ett oavgjort resultat i första matchen – för att sedan avgöra det i den andra matchen.

Skulle det till exempel stå 1-1 mellan Leipzig och Liverpool när det är 10 minuter kvar av matchen – då har vi svårt att se något av lagen går fullt framåt för att vinna matchen. Istället kan det löna sig att hålla tätt bakåt.

Läs gärna mer om våra tips på odds inför aktuella matcher!

  • Speltips: Oavgjort
  • Odds: 3.55
  • Spelsida: Unibet

Odds på matchen

Här kan du se alla de odds som vi tycker är intressant att spela på inför och under matchen mellan Leipzig – Liverpool.

Alla odds är hämtade från Unibet.

Spel Odds
RB Leipzig vinner 3.15
Oavgjort 3.55
Liverpool vinner 2.35
Över 2.5 mål 2.18
Under 2.5 mål 1.68
Mohammed Salah gör mål 5.10
Båda lagen gör mål – Nej 2.43
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar