Streama PSG – Barcelona: Live stream & TV (10/3)

Vi blickar fram emot returen mellan Paris Saint Germain – FC Barcelona i Champions League. Senaste matchen slutade 4-1 till fördel för fransmännen. Här får du hjälp med att hitta en PSG – Barcelona stream.

I Sverige så är intresset för att streama matcher i Champions League väldigt stort. Inte mindre blir det när det bjuds på stormatcher som mellan PSG – FC Barcelona. Detta är två av de främsta lagen att göra upp om titeln i Champions League 2021.

Utöver att visa dig vart som du kan se PSG – Barcelona live stream online – så hjälper vi även dig att sända matchen på TV. Du hittar mer information om vilken TV-kanal som visar Champions League.

Vad: Paris SG – FC Barcelona, Champions League
Avspark: Den 10/3, kl. 21:00
Vart: Camp Nou
Vart: > Se matcher i Champions League
TV-kanal: TV6 & Viaplay
Speltips: FC Barcelona vinner (3.15 hos Unibet)

Se PSG – Barcelona stream

Du kommer att kunna streama PSG – Barcelona inne hos Viaplay. Där kommer du kunna få tillgång till alla matcher i Champions League. Det är dessvärre inte gratis att se PSG – Barcelona. Det krävs nämligen att du skapar ett konto och köper till ett sportpaket. Detta kommer att kosta dig 449 kr i månaden. Det ger dig tillgång till massor av fotboll streaming online. Inte minst från Bundesliga och CL.

Det kan finnas erbjudanden om att man får testa Viaplay gratis under en viss period. Detta är separata kampanjer som vi just nu inte hittar inne hos Viaplays hemsida.

Du kan enkelt följa de stegen som vi har lagt fram här nedanför. Det är allt som krävs för att du ska kunna streama PSG – Barcelona den 10:e mars.

  • Besök Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp till sportpaketet (449 kr i månaden)
  • Streama Paris Saint Germain – FC Barcelona

Du kan alltid räkna med att få streama sport på nätet med hög kvalité om du väljer Viaplay. Där har man alla sina sändningar möjliga att se via HD. Detta kommer du att kunna göra på den enhet som du helst vill se sport på. Du kan välja mellan din mobil, surfplatta, dator eller TV.

Det kommer alltid att vara svenska kommentatorer med i sändningar hos Viaplay. Det kommer även bjudas på för- och eftersnack under sändningen.

Se på TV

Om du hellre vill se PSG – Barcelona på TV så kommer den att sändas på en av de TV-kanaler som sköts av Viasat.

Mer specifikt så är det inne hos TV6 som man kommer kunna sända PSG – Barcelona hos. Det är en kanal som redan ingår i många av de tv-paket som man kan ha till sin TV. Om du inte har tillgång till TV6 så kan du kontakta företaget som du har ditt TV-avtal med.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Om matchen

Vi kommer att få ett ett FC Barcelona som är fokuserade på att göra mål framåt. De har just nu en nackdel med förra förlusten med 4-1. Det krävs minst 3 mål om Barcelona ska kunna avancera.

PSG kommer att klara uppgiften om man håller tätt bakåt. Deras försvarsspel kommer att ställas på prov. Det gäller också att man kan utnyttja FC Barcelonas desperata taktik. Att kunna kontra in ett eller två mål kan innebära ett nattsvart läge för FC Barcelona

Vi tror helt klart att detta kommer bli en händelserik match oavsett vilka som går vidare.

Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson