NYHETER

FC Köpenhamn ska försöka vända mot Qarabag på Parken i playoffet till Champions League. Matchen går utmärkt att följa via live stream, läs mer för att ta reda på hur.

Köpenhamn hade kanske hoppats att få minst ett mål med sig till hemmamatchen mot Qarabag. Men 1–0 blev resultatet och Köpenhamn har fortfarande en bra möjlighet att avancera till Champions League. Se när Qarabag gästar Köpenhamn via live stream ikväll.

Vi visar hur simpelt det är att köra igång en live stream på Champions League i vår artikel. Vi tipsar dig om bra sidor med streams på FC Köpenhamn – Qarabag. Läs mer för att ta reda på hur du ser matchen via live stream.

Köpenhamn tackar efter match mot Qarabag

  • Matchstart: Idag, 23 augusti 20:45
  • Spelplats: Parken, Köpenhamn
  • Vart man ser matchen: Viaplay live stream

Hitta stream på Köpenhamn – Qarabag

Det är vanligt att man i sista sekund letar efter en bra live stream på Champions League. Följ vår guide för att så smidigt som möjligt komma igång med en live stream på Köpenhamn mot Qarabag. Det är två lag som kommer bjuda på en härlig kamp och det är bara för oss att njuta av fotbollen via live stream

För att komma igång med en live stream på Champions League krävs det att man skapar ett konto hos Viaplay. Det är dom som sänder alla matcher från playoff till Champions League. De visar även fortsättningen med gruppspel och slutspel via stream. Hela CL samlat på ett ställe, vilket underlättar för oss följare.

När du skapat ett konto med ett sportabonnemang, utan bindningstid, är det bara att leta upp den match du vill följa i tablån. Där hittar du inte bara live stream på Köpenhamn – Qarabag. Det finns även live streams på andra matcher från bland annat Premier League och La Liga.

Vi räknar med ett fullsatt Parken och en härlig inramning. Köpenhamn har det helt i egna händer och det känns som en helt rimlig möjlighet att de tar sig vidare till gruppspel i Champions League. Qarabag är ett bra lag men en bortamatch mot Köpenhamn när så pass mycket står på spel är en tuff uppgift.

Köpenhamn mot Qarabag i Champions League

Andra matcher i Champions League

Utöver matchen mellan Köpenhamn – Qarabag finns det fyra andra matcher att följa via live stream. Detta är de sista fem matcherna i playoff till gruppspelet i Champions League.

Köpenhamn – Qarabag

Slavia Praha – Apoel Nicosia

Liverpool – Hoffenheim (live stream)

CSKA Moskva – Young Boys

Steaua Bucuresti – Sporting

Vad som helst kan hända I den sista omgången och det är inget lag som känns klart på förhand. Det är bara Apoel som vunnit det första mötet med fler än ett mål. Vilket vittnar om vilken jämn nivå det är på lagen såhär nära gruppspelet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se