Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 22 aug, 2017

FC Astana – Celtic FC: Champions League via live stream

Mikael Lustigs Celtic vann första motet med 5–0 mot Astana i Champions League. Returmötet går enkelt och snabbt att följa via live stream. Hur du kommer igång med en live stream på Astana – Celtic hjälper vi dig med i vår text samt våra tankar kring matchen.

Det blev en enkel historia för Celtic i första matchen och vi som följde den via live stream bjöds på ett målkalas. Så se till att komma igång med en live stream till Champions League-matchen och se ifall Celtic kan upprepa sin utklassning av FC Astana.

Celtic gör ett mål mot Astana i Champions League

Såhär följer du Astana – Celtic via live stream idag

Det går bara på några klick och tar ett par minuter att komma igång med en live stream av riktigt hög kvalitet. När man väl kommit igång kan man luta sig tillbaka och följa hela Champions League via live stream. Det är även möjligt att se matcherna på flera olika enheter som på mobilen, läsplattan, datorn eller att strömma direkt till teven.

Rättigheterna att visa Champions League och matchen mellan Astana – Celtic via live stream i Sverige ägs av Viaplay. De erbjuder en stream online i bra kvalitet med allt som oftast svenska kommentatorer och proffsig produktion. Det är en betaltjänst så det är alltså inte att se Astana mot Celtic via live stream.

Så se till att komma igång med en live stream idag. Det spelas totalt fem matcher i Champions League idag och alla går att se via live stream. Detta är det sista steget innan lagen avancerar till gruppspelet i Champions League där världens bästa klubblag i fotboll gör upp om CL-titeln. Vilket innebär att det är väldigt mycket som står på spel, framförallt pengar.

Vissa av matcherna går även att följa på TV. Då gäller det att man har viasats sportutbud i tv-tablån. Men absolut smidigast är det att följa matcherna via live stream.

Astana vs Celtic i Champions League

Celtic spelade ut Astana senast

Astana har en uppförsbacke på fem mål, gör Celtic ett så måste de vinna matchen med 7–1 för att ta sig vidare. En omöjlig uppgift som inte ens Astana-fansen räknar med att uppnås. Så för Astanas del är detta mer som än träningsmatch där man kan försöka snygga till resultatet lite.

Celtic däremot vill få en så bra känsla med sig som möjligt inför gruppspelet i Champions League och kommer säkert gå ut lika hårt igen. Vi tror på en matchbild där vi får se ett ganska uppgivet och omotiverat Astana där Celtic kommer få äga mycket boll.

Slutresultatet kommer förmodligen sluta i Celtics favör och vi tror att de vinner med minst två bollar ikväll. Följ matchen via live stream för att inte missa när Celtic och Mikael Lustig förmodligen avancerar.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar