Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 okt, 2016

Bayern Munchen – Borussia Mönchengladbach: Hemmaseger på Allianz Arena?

Under lördagen den 22 oktober så kommer Bayern Munchen & Borussia Mönchengladbach att drabbas samman. Matchen kommer att visas inne hos Bet365. Där kan du ta del av en bra stream, samtidigt som du spelar på liveodds.

Vi hjälper dig med både tips på livestreams och tips på odds. Vi tycker om att jämföra odds på nätet. Därför tipsar vi gärna våra läsare om betting och bäst odds på tysk fotboll.

Avspark: 22 oktober, kl. 18:30
Arena: Allianz Arena
Visas hos: Bet365 & Unibet

streams för Bundesliga

Matchen mellan Bayern Munchen & Borussia Möchengladbach är inte den enda du kan streama . Bet365 samlar fler sjysta matcher från den tyska Bundesliga. Dessa streams är bra. Vissa tycker till och med att det påminner om HD.

Så kollar du fotboll !

För att nå fotboll från hela världen så behöver du endast ett konto hos Bet365 och Unibet. De är två bettingsajter som erbjuder streaming på fotboll till sina medlemmar. Där finns massor av matcher som du kan se. Nedan går vi genom steg för steg hur du kan streama fotboll på nätet.

  • Skapa eller logga in med konto hos Bet365 eller Unibet
  • Ta dig vidare till alla livestreams
  • Bläddra mellan alla de livestreams som erbjuds!

Så enkelt är det alltså att streama fotboll live från Tyskland. Självklart finns det inte bara matcher från tyska Bundesliga. Bland alla bettingsajter med streaming av fotboll, så hittar vi matcher från Spanien, England, Frankrike, Italien och till och med Sverige.

Som medlem hos Unibet eller Bet365, så har du alltid goda möjligheter att bland streams med liveodds. Att följa matchen samtidigt som du kan spela på liveodds är mycket populärt inne på de bettingportaler vi rekommenderar.

Inför matchen

När vi kollar på båda lagens förutsättningar för att vinna matchen, så märker vi direkt att det är en överhängande chans att Bayern Munchen vinner matchen. Det räcker egentligen bara att kolla på spelartruppen för att ta det beslutet. Bayern Munchen har fler kända namn som är stora inom fotbollsvärlden. T.ex. Manuel Neuer, Thomas Muller och Robert Lewandowski. Detta samtidigt som Borussia Mönchengladbach har tappar flera bra spelare sedan förra säsongen.

Bayern Munchen innehar även hemmaplan. Laget är mycket starka på Allianz Arena, och lär få mycket stöd av den hängivna hemmapubliken.

Odds på Bet365

När vi kollar till oddsen inför matchen mellan Bayern Munchen & Borussia Mönchengladbach så blir vi inte speciellt förvånade. Oddsen ligger helt klart till Bayern Munchen fördel. Nedan presenterar vi alla de odds som finns att spela på.

  • Bayern Munchen vinner – 1.20
  • Oavgjort – 7.50
  • Borussia Mönchengladbach– 12.00

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar