coolbet logo
Bookmaker

CoolBet

Läs vår recesion om CoolBet som är en cool & unik bettingsida online!

Coolbet är en ny bettingsida som gjort sig känt för sina bra odds. Den växer snabbt men innan ni börjar spela på betting på sidan kan det vara bra att läsa denna recension.

Betting med bra odds

Coolbet är en bettingsida som växt snabbt de senaste åren. Sidan skaffade svensk spellicens den 1 januari 2019, så fort det blev krav inom Sverige, och är väldigt seriös och bra. De har framförallt gjort sig kända för sina bra odds och stora utbud av spel på matcher. Coolbet erbjuder massvis av fina odds på matcher från hela världen, och du kan spela på betting på sidan i ett fantastiskt utbud. Dessutom har det ganska fina speltips & oddstips man kan ta del av. 

Liveodds

Det finns givetvis även liveodds på Coolbet, vilket är mycket populärt att spela på. Då kan du placera dina spel på pågående matcher, vilket du med fördel gör samtidigt som du tittar på matchen. Med hjälp av dina intryck av vad du ser kan du då ligga ett steg före, och öka dina chanser att vinna pengar på dina spel.

Testa Coolbets Snöboll

Någonting som är väldigt intressant på Coolbet är deras Snöboll, eller ”Snowball”. Det är en tävling där du som överlever från måndag till söndag får vara med och dela på en jackpott! Det går till som så att du placerar ett spel under måndagen på valfritt odds över 2 gånger pengarna, och om ditt spel går in följer du upp det på tisdagen.

På tisdagen placerar du hela din vinst på ett annat spel med odds över 2 gånger pengarna, och om framgången fortsätter gör du sedan detsamma på onsdagen och så vidare. Klarar du att få rätt på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag, då får du vara med och dela på 10 000 kronor! Alla som har fått alla rätt får dela på potten, och om ingen skulle klara det fylls potten på till kommande vecka!

Förutom att du får en del av jackpotten får du såklart även behålla dina vinstpengar. Det som gör snöbollen extra spännande är att du under veckans lopp kan följa en topplista med resultat och se hur många andra det är som hänger med. Desto fler som faller bort, desto mer pengar för dig att ta del av på söndagen!

Kundsupport & kontakt

Coolbet har telefonsupport öppet alla dagar. På måndag till torsdag är öppettiderna 8-23, och på fredag till söndag är öppettiderna 8-21. Det går också bra att maila kundtjänsten på kundtjanst@coolbet.com. Att få svar brukar ta omkring 2 timmar. Orkar du inte vänta så länge kan du skriva i livechatten. Där tar det oftast bara 15 sekunder att få ditt svar.

Sammanfattning av recensionen

Allt som allt kan vi klart rekommendera Coolbet. Sidan fick svensk licens 1 januari 2019, den första dagen då det var ett krav, vilket tyder på att det är en väldigt seriös sida. De har höga odds och ett spännande inslag i form av snöbollen. Vi kan starkt rekommendera Coolbet!

Hämta din bonus!Spela nu
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se