ComeOn Sverige - Mobilfokus, välkomstbonus & live streams

8 /10

8/10

ComeOn

Få 100% upp till 100 kr hos ComeOn!
Fokus på Sverige & Många insättningsmetoder

Utan omsättningskrav
Få 100% upp till 100 kr ➤
ComeOn Betyg
Totalt Betyg8/10
Spelupplevelse 7/10
Bonusar & erbjudanden6/10
Typer av bets8/10
Variation av sport9/10
Insättningar & uttag9/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

ComeOn är ett spelbolag som lägger stort fokus på att spela från mobilen. De har dessutom oddsboosts varje dag, där du har chansen att spela på bra odds och vinna pengar. Fler fördelar finns det, läs vår recension för att ta reda på mer om Comeon!

ComeOn är ett mobilcasino som växer och växer, och blir allt mer populärt att spela på för spelare från hela Sverige. ComeOns stora pålitlighet och trovärdighet är en av de sakerna som gör sidan populär, men den har fler fördelar än så.

Mobilfokus

Det är stort fokus på att ha en kompatibel mobilsajt när det gäller ComeOn. Sidan är väldigt mobilvänlig och det går lätt att navigera dig omkring från mobilen.

Det går dock lika bra att använda ComeOn från din dator, surfplatta eller någonting annat!

Bra välkomstbonus på ComeOn

Som många andra bookmakers erbjuder ComeOn en startbonus för sina nya spelare. Bonusen på just ComeOn sticker ut om du jämför den med vad andra bettingsidor erbjuder. Du får nämligen 800 % på din första insättning, upp till 900 kronor.

Den normala procentandelen som du får i startbonus brukar ligga på 100 %, men ComeOn erbjuder alltså en bonus utöver det vanliga.

Stort utbud av sporter att spela på

På ComeOn kan du spela på odds på massor av olika sporter. Det går att satsa pengar på fotboll, basket, tennis, handboll, badminton, golf, bordtennis, volleyboll… utbudet är enormt!

ComeOn tillhör dessutom de spelsajter som erbjuder betting på E-sport, där du alltså kan spela på till exempel League of Legends, och satsa pengar på till exempel SK Telecom T1 eller något annat av de skickliga lagen i LoL.

Live streams av matcher?

ComeOn erbjuder live streaming av bland annat tennis och basket, men även streams av fotboll och ishockey.

Fotbollen som visas på Comeon är Bundesliga, Copa del Rey, kval till Champions League och Europa League med mera. För dig som vill titta på ishockey kan du på ComeOn finna live streams av KHL och CHL.

Det är viktigt att komma ihåg att för att ta del av livesändningarna måste du ha skapat ett konto på sidan först, och där ha pengar insatta. Om kontot är tomt kan du inte ta del av några live streams.

Höga odds

ComeOn erbjuder förhållandevis höga odds på sina spel, och letar du runt lite på deras hemsida kan du nog hitta flera riktiga fyndodds!

Men särskilt är sidan som sagt känd för sitt stora utbud av att spela på många olika sporter och många olika tävlingar och mästerskap inom sporten. Allt du vill spela på, det kan du spela på!

Liveodds

Det finns dessutom liveodds att ta del på inne på ComeOn. Du kan spela live på alla möjliga olika sporter, vilket många tycker är roligt och spännande.

Spela på ComeOn med Swish

Till vår stora glädje går det satt spela på ComeOn med Swish. Det är alltså en av alla spelbolag där du kan spela på Swish på nätet. Det är mycket smidigt och det fungerar som att swisha till en vän, men att du istället swishar ett spel. På så sätt slipper du hålla på att skriva in ditt långa kortnummer när du ska lägga in pengar.

Detta är extra användbart om du vill spela på liveodds och är beroende av att det går snabbt.

Kundtjänst

ComeOn har en fantastisk kundtjänst som alltid finns till förfogande för dem som vill chatta. Du kan dessutom söka och få svar på de vanligaste frågorna, så slipper du starta igång chatten. Hittar du inte svar på din fråga är det dock bara att starta chatten, som är öppen dygnet runt varje dag.

Det går också att ta kontakt med sidans kundtjänst via mail, på kundtjä[email protected]

Sammanfattning av recension

För att sammanfatta kan vi säga att ComeOn är en sida som är bra att signa upp sig på. De erbjuder många olika odds, spel med Swish och flera bra saker.

Det allra bästa med ComeON är deras fina välkomstbonus, på hela 800 % av din första insättning.

Oavsett om du skaffar ett konto på ComeOn eller inte, så kom ihåg – spela ansvarsfullt!

Bettingsidan har svensk spellicens och du kan alltså lita på att de är ett mycket pålitligt spelbolag som gör rätt för sig.