Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 mar, 2020

Trav i Solvalla 20 mars: Erbjudande med 250 kr riskfritt spel

Riskfritt erbjudande: 250 kr på travet i Solvalla den 20 mars.

På fredag den 20 mars är det dags för trav i Solvalla! Första starten går av 12:20 och V65 börjar 12:45. Kolla in detta riskfria erbjudande på tävlingen!

Många sporter har tvingats ställa in eller skjuta upp sina tävlingar på grund av coronaviruset, men under fredagen får vi travälskare något att glädjas över. Vid lunchtid drar Solvalla igång en av sina så populära travtävlingar, och som om inte det vore nog har vi dessutom ett riktigt bra erbjudande till alla som vill spela på hästarna.

Vill du ta del av ett riskfritt erbjudande?

Spela 250 kr riskfritt på Betfair!

► SpelA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Betfair erbjuder just nu 250 kr riskfritt spel för nya kunder. Det innebär att du som skapar ett konto enligt instruktionerna på vår länk kan placera ett spel värt 250 kronor (på Spelbörsen) utan att riskera någonting. Går ditt spel in så vinner du pengar, och går det inte in får du insatsen tillbaka. Bra, väl?

För att kunna ta del av erbjudandet krävs det att du inte är medlem sedan tidigare, då detta är ett erbjudande just för nya kunder. Följ våra instruktioner nedan för att säkerställa att du gör på rätt sätt och lyckas ta del av bonusen!

  • 1. Gå in på Betfair
  • 2. Skapa ett konto med koden SWE250
  • 3. Lägg ett riskfritt spel på 250 kr
  • 4. Vinn eller få pengarna tillbaka

Inne i länken till Betfair finns ännu mer instruktioner samt villkoren för erbjudandet.

Travprogram Solvalla 20 mars

Redan klockan 11:20 inleds provstarterna bakom startbilen, vilket den som är intresserad gärna får titta på. Provstarterna kan ge en hint om hästarnas dagsform, och är därför ett plus att titta på innan de riktiga tävlingarna börjar.

Klockan 11:50 är det dags för ytterligare provstarter, där du kan bilda dig en än mer klar uppfattning om vilken häst du vill placera ditt spel på.

Själva tävlingarna då? Jo då, vi kommer till dem. Det första loppet inleds klockan 12:20, och lopp 2 (V65 avd 1) börjar 12:45.

Information till besökarna

Notera att hela publikområdet, inklusive lunchserveringen, är stängd 20 mars på grund av rådande situation med coronaviruset. Det är bara personal och aktiva deltagare som får vistas på arenan.

Hela travprogrammet för Solvalla 20 mars kan ni hitta här.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar