Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 mar, 2020

Trav i Bergsåker 21 mars: Spela 250 kr riskfritt

Trav i Bergsåker lördag 21 mars! Betfair erbjuder 250 kr riskfritt spel.

Vill du ta del av ett erbjudande som ger dig 250 kronors riskfritt spel? Då har du kommit helt rätt. Lördagen den 21 mars anordnar Bergsåker en travtävling, vilken Betfair erbjuder riskfritt spel på.

Det är svårt att hitta sport att spela på under dessa corona-tider, men letar man riktigt noga går det faktiskt att hitta en del. Och letar man i Bergsåker, då hittar man trav under lördagen.

Vill du ta del av ett riskfritt erbjudande?

Spela 250 kr riskfritt på Betfair!

► SpelA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Betfair har dagen till ära valt att erbjuda riskfritt spel på travtävlingarna i denna nordliga ord. Du som är ny kund får ta del av ett riskfritt erbjudande på 250 kronor. Du placerar alltså spelet, och förlorar du så får du pengarna tillbaka. Vid vinst får du givetvis din vinst precis som vanligt.

Följ gärna instruktionerna nedan för att förstå fullt ut hur du tar del av erbjudandet.

  • 1. Gå in på Betfair
  • 2. Skapa ett konto med koden SWE250
  • 3. Lägg ett riskfritt spel på 250 kr
  • 4. Vinn eller få pengarna tillbaka

När du följt länken finner du mer information om erbjudandet och dess villkor. Notera att erbjudandet endast gäller dig som inte har konto sedan tidigare.

Travprogram Bergsåker 21 mars

Redan klockan 13:45 under eftermiddagen inleds provstarterna, vilka alltid ger en hint om vilka hästar som vaknat på rätt sida för dagen. Det är ofta bra att kolla in dagsformen innan du placerar dina spel.

Innan det är dags för de riktiga tävlingarna hålls det 14:15 ett kvallopp, och 14:38 – enligt tidsschemat – sker en defilering.

Klockan 14:45 börjar det roliga på riktigt, när första loppet (V4) inleds. Sedan är det full rulle ända fram till 19:10, då tävlingarna avslutas.

Information om tävlingen

Notera att tävlingarna sker utan publik, så har du satt dig i bilen för att ta färden mot Bergsåker ör det bara att vända om. Detta beslut är givetvis fattat för att minska smittspridningen av coronaviruset, som går som en storm genom samhället.

Egentligen var dessa tävlingar tänkt att hållas i Norge, men norska travförbundet har ställt in alla sina tävlingar fram till den 26 mars (till att börja med). Bergsåker var inte sena med att ta chansen att erbjuda sig som arrangör.

Vi kan bara hålla tummarna åt att det mesta återgår till det normala i Sverige och i världen, och att folk återigen kommer att kunna titta på sport online eller på plats utan hinder.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar