Sverige – Ryssland: Stream & TV från ishockey VM

Idag har det blivit dags för Sverige att spela mot Ryssland. Här kommer vi uppdatera dig om hur du ser Tre Kronors öppningsmatch i hockey VM 2017 på TV eller via live stream på nätet.

Det finns egentligen bara några få knep för att kunna streama Sverige – Ryssland från hockey VM på lagligt sätt. Det gäller att du då känner till vilka streamsidor som valt att köpa upp rättigheterna att visa Sveriges hockeymatcher på TV eller via din dator.

Skulle du vara på språng under Sveriges första match mot Ryssland så kommer det även att finnas möjlighet att streama hockey VM via din mobil eller surfplatta.

  • Matchstart: Den 5 maj, kl. 16:15
  • Arena: Lanxess Arena (Köln, Tyskland)
  • Visas hos: Cmore & TV4

sverige ryssland vm

Live streama ishockey mellan Sverige – Ryssland

Det bästa knepet som vi kan ge dig är att ta hjälp av Cmore om du vill streama ishockey VM idag. Cmore kommer nämligen ha alla matcher från världsmästerskapet inne hos sin streamsida. Där kommer du att nå matchen mellan Sverige – Ryssland den 5 maj. Har du inget konto redan så ger Cmore dig möjligheten att streama hockey VM i två veckor.

Det är långt ifrån den enda matchen som du kan följa via live stream inne hos Cmore. Här kommer du att kunna streama Tre Kronors alla matcher, samt många andra landskamper som kommer att spelas.

För att kunna få tillgång till alla de matcher som streamas inne hos Cmore så behöver du skapa ett konto där. Det är helt att skapa ditt konto inne hos Cmore, däremot är det inte att tillgå alla matcher som visas. Det krävs då att du har ett aktiverat premiumkonto.

Ett sådant konto är inte , utan kommer att kosta dig en månadsavgift. Det finns däremot chans för dig att streama inne hos Cmore med hjälp av deras erbjudande till nya kunder som ger dig provmånader. Mer om detta kan du läsa om väl inne hos Cmore.

Att ta del av alla live streams inne hos Cmore innebär inte bara att du kan se Tre Kronor under hockey VM. Det ger dig även chans att se massor av svensk sport live. Där igår bl.a. Allsvenskan i fotboll, SHL inom ishockey och mycket mer.

Alla live streams som finns inne hos Cmore kommer även att leveras med riktigt bra kvalité, och du slipper jobbig reklam i form av pop-ups, eller liknande.

sverige fans tre kronor ishockey

Se VM på TV

Om du inte vill streama Sverige – Ryssland via din dator så kommer det finnas chans för dig att se matchen direkt på TV. Det är då TV4 som kommer sända matchen, vilket innebär att de allra flesta människor med en TV och ett standard kanalpaket kan njuta av matcherna.

Se därför till att din TV står på, och att du slagit in TV4 under tiden som matchen mellan Sverige och Ryssland ska spelas. Matchen kommer att starta 16:15, men innan dess kommer TV4 ha lite uppsnack om matchen och ishockey VM 2017 som du kan hänga med i.