Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 jun, 2017

Sverige – Montenegro: Streama EM-kvalet i handboll live

Sverige leder kvalgruppen ganska överlägset och har inte haft några problem hittills i kvalet. Sverige slog Montenegro i första omgången med 36-21 och hade under vissa stunder lekstuga. Nu är det ny match med nya förutsättningar och hur du går tillväga för att se Sverige – Montenegro via live stream hjälper vi dig med.

Att live streama handboll online från Sverige är något som blivit mer och mer populärt de senaste åren. Framförallt på grund av hur lättillgängligt det är att följa en match via live stream. Man kan kolla via sin mobil, dator, surfplatta och tv.

Vill du se Sverige – Montenegro 11 december i handbolls-VM 2019 för damer? Följ länken!

Såhär ser du Sverige – Montenegro via live stream

EM går i Kroatien 2018 och kvalet till turneringen är i full gång. Grupperna består av fyra lag varav två går vidare till EM vilket även kvalets bästa trea också gör. Sverige ligger på en förstaplats med två omgångar kvar att spela och är i klara för att spela EM. Montenegro har å andra sidan inte säkrat sin plats och kommer därför att gå ut väldigt hårt.

Hur du live streamar Sverige – Montenegro lagligt i Sverige är enkelt. Det är viaplay som äger rättigheterna och också där man kan se matchen via live stream. Det finns tyvärr ingen laglig live stream som är . Viaplay erbjuder en förstklassig live stream och med ett sport abonnemang får man tillgång till massvis av sport världen över.

Matchen startar 20.00 och går precis lika bra att följa på TV 10 som via live stream. Streama sport live enkelt och smidigt hos viaplay.

Speltips på EM kvalet

Även om Sverige inte har något att direkt spela för kommer de med all säkerhet gå ut lika hårt som Montenegro. Det är ett bra genrep inför EM 2018 och givetvis vill de gå obesegrade ur gruppen. Montenegro spelar lite med kniven mot strupen då deras plats inte är säkrad ännu. Matchen ikväll kommer förmodligen bli lite jämnare än första mötet.

Oddsen på att Sverige vinner är 1.27 och på att Montenegro vinner 5.00. De talar sitt tydliga språk och egentligen behövs ingen motivering till spelet. Sverige är det bättre laget och ska vinna denna matchen sju dagar i veckan.

Vårt tips är att Sverige vinner matchen och vi på sportal tror att det blir en vinstmarginal på 4+ bollar. Oddsen är hämtade från bet365.

Sverige spelar den sista omgången i gruppspelet den 17 juni på lördag mot Slovakien. Efter ikväll vet vi om Slovakien har något att spela för på lördag eller om deras dröm på EM 2018 är borta.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar