Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 dec, 2019

Streama Sverige – Montenegro: Se handbollsmatchen via live stream

Vill du titta på Sverige – Montenegro, när lagen möts i mellanrundan i handbolls-VM för damer? Vi visar hur du gör för att titta på matchen live. Matchstart 12:30 11 december.

Handbolls-VM börjar gå mot sitt slut, och Sverige har i värsta fall bara en match kvar att spela. De som väljer att streama Sverige – Montenegro får se en riktig måstematch. Det är enkelt att titta på matchen online, och här ska du få se hur du gör för att kolla.

Läs vidare i denna artikel, eller klick bara på länken nedan, och börja live streama Sverige – Montenegro! Vid seger i denna sist match av mellanrundan är Sverige klart för semifinal!

Vill du titta på Sverige – Montenegro? Gör det på Bet365!

Streama handbolls-VM för damer på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Montenegro

För att hitta din Sverige – Montenegro live stream i dam-VM i handboll rekommenderar vi starkt Bet365. Där kan du titta på matchen direktsänt, så länge du har ett finansierat konto. Öppna ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor, så kan du se matchen direkt online.

Matchen visas live och med bra bild och ljud. Tyvärr är det inga kommentatorer, men man får vad man betalar (eller inte betalar) för. Du kan nämligen ta ut dina pengar så fort matchen är över, efter att du har tittat på handbollsmatchen. Eller så kan du låta pengarna vara kvar och fortsätta att streama alla matcher från handbolls-VM 2019 för damer.

Du kan streama din livesändning från vilken enhet du vill. Titta på Sverige – Montenegro från mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad. Det går lika bra att sända matchen från vilken elektronisk pryl som helst.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ditt konto & sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Rumänien live stream!

Titta på Sverige – Montenegro på TV

Naturligtvis TV-sänds Sverige – Montenegro. Den kanal som visar matchen är TV6, och där kan du titta när Sveriges handbollsdamer försöker nå semifinal.

Sändningen inleds redan 11:30 onsdag 12/11, då studion tar er igenom förutsättningarna och vad som gäller inför avgörandet. Klockan 12:30 är det sedan dags för matchen att börja.

När du tittat klart på Sverige – Montenegro fortsätter eftersnacket ända fram till klockan 15:00. Förhoppningsvis vevas mål och svenska segerfiranden.

Råkar du sakna TV6, kanalen som sänder matchen, har vi en lösning för dig. Du kan koppla din Sverige – Montenegro live stream från Bet365 från till exempel dator till TV, så länge du har en HDMI-kabel tillgänglig. Se handboll live på Bet365!

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 11:30
  • Matchstart: 12:30

Ovan kan ni se höjdpunkter från Sveriges senaste match i handbolls-VM för damer, mot Rumänien.

Inför matchen

För ett dygn sedan såg förutsättningarna för svenskt avancemang väldigt små ut. Sverige behövde vinna mot både Rumänien och Montenegro – med ett visst antal mål dessutom – samtidigt som andra matcher skulle gå vår väg.

Men det gick som det skulle för Sverige. Vi slog Rumänien med 12 mål och Spanien förlorade mot Ryssland med hela tio mål. Nu är det ”enda” som återstår att vi vinner mot Montenegro, vilket inte är omöjligt. I så fall passerar Sverige Spanien i tabellen, och säkrar andraplatsen i mellanrundan vilket innebär semifinalplats.

Montenegro är redan utslagna och har ingenting att spela för, vilket är en faktor som definitivt talar för Sverige.

Pos Team Matcher Vinster Oavgjorda Förluster Målskillnad Poäng
1 Ryssland 5 5 0 0 +44 10
2 Spanien 5 3 1 1 +8 7
3 Sverige 4 2 1 1 +12 5
4 Montenegro 4 2 0 2 -3 4
5 Japan 4 0 0 4 -24 0
6 Rumänien 4 0 0 4 -37 0

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar