Stryktipset - Spela på 1X2 online

Stryktipset är en av de mest populära spelformerna i Sverige där det går ut på att få 13 rätt på 13 fotbollsmatcher. Det går bara att spela 1, X och 2 till skillnad från om du spelar på en enskild match. Då är valmöjligheterna betydligt fler.

Skillnaden är att Stryktipset är som en kombination av 13 olika fotbollsmatcher där du har chansen att vinna flera miljoner. Är du ensam med 13 rätt är du garanterad att kamma hem minst tio miljoner kronor. Stryktipset utdelning kan därför bli väldigt lönsam.

Det är Svenska Spel som erbjuder Stryktipset men flera andra spelbolag har valt att göra liknande system att förse sina spelare med.

Svenska Spel 1 X 2 Stryktipset

Hur fungerar stryktipset?

Det är som sagt 13 aktuella fotbollsmatcher du spelar på. Alternativen är enkla och det är 1, X och 2 som gäller. Du kan välja att halvgardera eller helgardera matcher du känner dig osäker kring. En halvgardering innebär att du spelar på två av utfallen istället för ett och en helgardering innebär att du spelar på samtliga tre.

Att spela enbart ett utfall per match kostar alltid 1 krona. 1 krona som alltså kan bli makalösa 10 miljoner kronor med mycket flyt. För varje gardering som du lägger till höjs också priset.

Det kostar över en miljon kronor att helgardera samtliga 13 matcher på Stryktipset. Så det passar både den som känner att spela för lite mindre som den som vill spela för en större summa pengar.

Spela på 1, X, 2

Att spela på 1, X, 2 är den mest populär och vanligaste spelformen inom betting online. Du hittar 1, X, 2 på nästan samtliga matcher som spelas i världen och undantaget kan vara för vissa sporter.

Anledningen till att spelformen är så populär är för att det är den första spelformen man bekantar sig med som spelare. Stryktipset passar därför den ovane som den rutinerade spelaren.

Stryktipset Svenska Spel

Stryktipset tips & förslag

Det viktigaste är givetvis att inte bara kryssa i lite rutor på måfå och spela. Att lämna det till slumpen är onödigt när man med kunskap kan skaffa sig en stor fördel. Se därför till att kolla upp matcherna innan du spelar.

Ett annat bra Stryktipset tips är att satsa på halvgardering istället för helgardering. Priset sticker lätt om man gärna helgarderar ett par matcher och halvgarderar några. Spela därför gärna fler halvgarderingar.

Följ Stryktipset live för att få en så bra underhållning som möjligt. Det är makalöst spännande om man sitter på 10 eller 11 rätt och följer de två sista matcherna parallellt. Faktiskt få saker som kan mäta sig med den spänningen. Något som är otroligt smidigt med Stryktipset är att det går lika bra att spela på mobilen, surfplattan som på datorn.

Sist men inte minst. Spela med hjärnan och inte med hjärtat. Det kan vara lätt hänt att få en vinklad bild av ett par lag man håller varmt om hjärtat. Försök därför att alltid vara så objektiv som möjligt.

Stryktipset mobil online och på datorn

Stryktipset reslutat

För att få reda på Stryktipset resultat är det enkelt att vända sig till Svenska Spels egna hemsida. Där hittar du uppdaterade resultat och kan sedan se Stryktipset utdelning efter samtliga matcher är färdigspelade.

Stryktipsförslag och statistik från tidigare matcher hittar du precis som Stryktipset utdelning på deras hemsida. Ett annat sätt som är bra för att följa hur det går i matcher är att gå via en livescore-tjänst. Vi på sportal har listat olika sajter som erbjuder livescore för fotboll och sport för att underlätta din jakt på resultaten.

13 rätt är respekt

Många minns säkert reklamerna som florerade för några år sedan där 13 rätt är respekt. Och att sätta 13 rätt på Stryktipset är respekt. Det kräver både tur och skicklighet så se till att vara påläst innan du spelar på Stryktipset.

Det går endast att spela på Stryktipset innan första matchen av de 13 utvalda startar. Så se till att varje vecka vara ute i god tid.

Stryktipset hos Svenska Spel

Stryktipset system och spelformer

Det finns tre olika system att välja mellan om man inte vill spela det vanliga Stryktipset. De olika Stryktips systemen kallas för M-system, R-system och U-system. Alla har sina olika fördelar och givetvis en del nackdelar.

M-system

M-system innebär att du kan göra ett visst antal hel- och halvgarderingar när du bestämmer dig för vilka tecken du tänkt spela på. Det fungerar på samma sätt som att spela flera enkelrader i en och samma kupong.

R-system

Detta är ett lite annorlunda system på Stryktipset. Det är ett reducerat system där antalet rader är minskat. Nackdelen är att vinstchansen blir lägre än ett M-system men summan man spelar för blir också mindre. När du väl har kryssat i samtliga matcher räknas antalet match ut.

U-system

Ett U-system innebär att du har en möjlighet att påverka teckenfördelningen på dina nyckelrader. Det är precis som ett R-system som också är ett reducerat system. På ett U-system kan du sätta ett utgångstecken på dina val.

Några sista ord innan du sätter igång med Stryktipset

En av de viktigaste punkterna är att aldrig spela för mer än vad man har råd att förlora. Håll därför en budget som följs till punkt och pricka där du noterar dina vinster såväl som förluster.

Spela på Stryktipset för nöjets skull även om möjligheterna till att bli miljonär finns. Vi på sportal önskar dig lycka till med ditt spelande.