Streamingtjänster – Bra sidor med sport streams

Det gäller att hitta en bra stream sida för fotboll och sport på nätet! Genom att jämföra streamingstjänster med varandra så hittar du snabbt till billigast och bäst alternativ.

Anledningen till varför det är bra att jämföra streaming sidor online är självklar. Det finns idag många sajter på nätet som kan erbjuda dig att streama fotboll. Vissa av dem är , samtidigt som andra kostar pengar.

Mer om alla våra olika & bra streamingtjänster & stream sidor som vi rekommenderar kan du läsa mer om nedanför. Vi tror, och hoppas detta blir starten för dig att kunna få tillgång till fotboll live streams.

Tips på bra stream sidor

Att se fotboll är allra bäst att göra hos de stream sidor som är (med pengar på kontot – IP begränsad). Genom att vara medlem hos en bookmaker så kan du känna av fördelen med att kunna ha en egen streamingtjänst med fotboll och sport (med pengar på kontot – IP begränsad).

Du kan även välja att se fotboll från stream sidor som kostar pengar. Det finns tv-paket du kan då köpa för att kunna se fotboll streams.

Nedanför så väljer vi att erbjuda dig alla våra stream sidor, och ge dig snabb information. Vi har då plockat fram fördelar bland de olika streamingstjänster som vi tycker är speciellt bra att använda sig av.

Bet365

En kombinerad bookmaker och stream sida som ger dig möjligheter att följa massor av fotboll på nätet. Hos Bet365 streamingtjänst så kan du hitta live fotboll att kolla på, samtidigt som du spelar på betting. En annan fördel med att välja Bet365 som streaming sajt för fotboll är att det är helt (med pengar på kontot – IP begränsad).

 • (med pengar på kontot) stream sida 
 • Visar matcher från Allsvenskan, Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1  (IP begränsad)
 • Betting & live stream på samma sajt

Läs Bet365 recension

Unibet

Även Unibet är en stream sida online som kombinerar betting och direktsända matcher på nätet. Här erbjuds du ett flertal intressanta matcher att se direkt bland deras live streams. Dessutom kan du på samma sajt även spela på resultat och odds. Unibet är vid sidan om Bet365 den bettingsajt som räknas till världens största.

 • Kolla sport direkt
 • Visar matcher från Serie A, La Liga & Ligue 1
 • Betting & live stream på samma sajt

Läs Unibet recension

unibet

BetFair

Även om utbudet av sport inte alltid passar oss svenskar inne hos BetFair, så finns det live streams. Denna stream sida på nätet har främst sporter som är intressanta på de brittiska öarna. Därför kan ibland deras utbud kännas onödigt stort för cricket, rugby eller dart. Däremot finns det gott om fotboll på deras streaming sajt från mindre ligor i Europa.

 • stream sida
 • Visar matcher från portugisiska ligan, belgiska ligan, Serie A och FA-Cupen
 • Betting & live stream på samma sajt

Läs BetFair recension

betfair

ViaPlay

ViaPlay är till skillnad från våra bookmakers en stream sajt som enbart erbjuder direktsänd fotboll. Inne hos ViaPlay kan du därför inte spela på odds eller betting. Däremot går det fint att streama fotboll från Premier League & Champions League. Vilket lockar många att bli kunder inne hos streamingstjänsten.

 • Kostar 399 kr per månad
 • Visar matcher från Champions League, Premier League & La Liga
 • Film & serier på köpet

Tyvärr finns ingen recension tillgänglig.

viaplay

CMore

Som kund inne hos CMore så får du ett stor utbud av svensk fotboll. Denna stream sida har nämligen valt att fokusera på Allsvenskan och Superettan. Det innebär att det är den bästa bland alla stream sidor online när det kommer till svensk sport & fotboll. CMore har idag väldigt många kunder som inte förstått att det går att streama Allsvenskan .

 • Kostar 399 kr per månad
 • Visar matcher från Champions League, Premier League & La Liga
 • Film & serier på köpet

Tyvärr finns ingen recension tillgänglig

cmore

& lagliga streamingstjänster

Vi på Sportal är hederliga av oss. Därför rekommenderar vi dig inte att streama fotboll olagligt. Det är dels onödigt, då du ofta kan nå den fotboll som du vill se via våra streamingtjänster.

Vi rekommenderar dig bara till stream sajter som vi vet är lagliga att använda. Genom att välja bort olagliga streams så säger du nej till massor av jobbig reklam, dålig bildkvalité och olika former av virus.

Har du tidigare inte varit laglig när du streamar fotboll på nätet, så känner du säker igen de problem som vi beskriver ovan. Genom att ta klivet ut till alla lagliga stream sidor så slipper du alla nackdelar, och kan istället koncentrera dig på alla fördelar.

Som vi tidigare har nämnt så är det helt att streama sport och fotboll hos våra bookmakers med live streaming. Då kan du välja fotboll från stora ligor som du ser helt . Dessutom till kvalité som kan liknas med HD.

Så sluta vara både dum och olaglig. Börja hitta dina matcher att se hos en av de sajter som kombinerar streaming med betting istället. Det hjälper dig dessutom att samla allt det nöje du söker på en och samma sajt.

Jämför

Det som du först och främst bör göra innan du väljer en streamingtjänst på nätet är att jämföra. Genom att se över vilka alternativ av stream sidor som du kan välja mellan, så underlättar det ditt val. En jämförelse brukar föra med sig att du hamnar på den bästa sajten för dina behov.

Dessutom ökar det din chans att välja en stream sajt som erbjuder fotboll från de ligor som du allra helst vill se.

När du ska göra din jämförelse av stream sidor på nätet så är det bra om du vet vilka ligor du helst vill se fotboll från.

Sedan kollar du bland våra alternativ vart du kan se matcherna. Vi tror säkert att vi kan rekommendera streamingtjänster som du blir nöjd med. Speciellt om du vill se en liga som finns att streama hos våra bettingsajter.

Sedan gäller det att du kollar vilket pris som din stream har. Är det helt så är det grönt ljus för att registrera ett konto hos din nya streaming sajt. Skulle det däremot kosta dig pengar. Då rekommenderar vi dig att överväga ditt val, och räknar ut om det kommer störa dig ekonomi.

Utan registrering?

Det är inte möjligt att hos någon av våra streamingtjänster använda sig av live streams utan registrering. För att kunna få tillgång till massor av sport på nätet så krävs oftast ett konto. Det är däremot inga problem.

Ett konto är helt  att skapa hos våra alternativ. Dessutom går det väldigt snabbt att skapa sitt nya streamingkonto. Det tar i regel ungefär 2 minuter, och kommer sedan ge dig oändligt med bra streams från heta ligor ute i Europa och världen.