Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 22 aug, 2017

Streama turkiska ligan – Se Super Lig streams

Det finns många stora ligor i Europa som många av oss svenskar följer. Men en liga som ofta hamnar lite i skymundan bland ligor som Premier League, La Liga, Bundesliga eller Ligue 1 är den turkiska Super Lig. Hur du kommer igång med en live stream på Super Lig tänkte vi gå igenom i denna blogposten.

Det är på senare år intresset har breddats och folk fått upp ögonen för turkisk fotboll. Nivån håller betydligt högre klass än svenska Allsvenskan och det finns många klubbar som utmärker sig internationellt.

Men hur du hittar bäst live stream på Super Lig berättar vi grundligt och ingående längre ner i vårt inlägg.

Streama turkiska Super Lig

Det är väldigt enkelt att se Super Lig i Sverige. Du slipper dyra avgifter och kan följa turkiska Super Lig via live stream online på din mobil, dator eller annan mobil enhet. Det är helt enkelt smidigt och enkelt att se Super Lig via stream.

För att se Super Lig via stream krävs det att man går via bettingsidan bet365. Det är dom som sänder matcherna och har köpt rättigheterna för att göra det i Sverige.

  • Skapa konto hos bet365
  • Gör en insättning på kontot
  • Leta upp en live stream på Super Lig
  • Starta den och njut av Super Lig

Svårare än så är det alltså inte och det bästa av allt, det går på under en minut. Men många frågar sig om det verkligen är så enkelt som det låter. Och ja det är det. Anledningen till att bet365 lägger hutlösa summor på rättigheter för att visa ligor via live stream är enkel. De vill ge sina spelare en bra upplevelse.

De lag som har flest supportar lockar tiotusentals besöker på sina matcher. Det är lag som Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas med flera.

Se Super Lig på TV?

För att enklast följa Super Lig på TV krävs det en Chromecast eller Apple TV. Då kan man strömma matcherna direkt upp på tv-skärmen enkelt och smidigt.

Så för att se Super Lig på TV öppnar man en live stream på en match från ligan på bet365. Och sedan strömmar man den vidare till teven. Så det finns väldigt många möjligheter med att välja en live stream på Super Lig hos bet365.

Odds och betting på turkiska ligan

Precis som med alla andra stora ligor och sporter i världen finns det en stor marknad för betting. Super Lig är inget undantag och på samma sida som du live streamar från kan du samtidigt spela på sportsbetting.

Det finns alltifrån odds på vilka som vinner till hur många hörnor det blir i matchen. Man bettar på fotboll från Turkiet på precis samma sätt som Allsvenskan eller exempelvis Champions League.

Man kan dessutom ta del av odds bonusar och för att hitta bäst sportbonus har vi jämfört bonusar här. Kan vara av intresse för dom som gärna spelar med en sportbonus.

Det är inte bara innan matchstart man kan spela på den turkiska ligan. Det finns även en stor marknad för spela på odds. Liveodds erbjuds oss svenska spelare i stor utsträckning. Perfekt för den som är ute efter lite extra spänning i matcherna.

Lag i Super Lig

Det finns flera väldigt bra lag i turkiska Super Lig. Flera av dom känner säkert många igen då dom ofta står för fina prestation internationellt i både Europa- och Champions League.

För oss svenskar är Galatasaray tillsammans med Fenerbahce de två mest kända klubbarna. Men båda Besiktas och Istanbul Basaksehir är två riktigt starka klubbar.

Några svenskar finns det som huserar i den turkiska ligan. Erkan Zengin, Alexander Milosevic och Daniel Larsson är några av svenskarna. De har helt enkelt valt Super Lig för att den håller en bättre nivå än vad Allsvenskan gör.

Se turkisk fotboll live på plats

Vanligt är att svenska fotbollsfans åker till England för att kolla på Premier League, eller ner till Spanien för att kolla när Barcelona eller Real Madrid spelar. Olika organisationer arrangerar paketresor och liknande för att underlätta för supportrarna.

Något man sällan hör om är när svenskar åker ner till Turkiet för att kolla fotboll. Desto vanligare är det att man söker sig dit för sol och bad snarare än fotboll. Men det finns goda möjligheter att göra en fotbollsresa för att se Super Lig live på plats på arenan.

Är man ett stort fan av något av de stora lagen får man tänka på att boka biljetter till matcherna i tid. Anledningen är att det råder stor efterfrågan och biljetter säljs som smör i solsken. Men fördelen är att det ofta är lite billigare än att gå på någon av de stora europeiska ligorna.

Det är även relativt lätt att hitta billiga flyg ner till Turkiet för att se Super Lig på plats. Så möjligheterna finns där även om det inte är något man hör ofta i vardagen.

Kom igång med din live stream idag

Med tanke på att det är så enkelt att komma igång med en live stream på Super Lig. Se bara till att du har gjort en insättning så att du har saldo på kontot. Det är kraven för att kunna se på live stream hos bet365.

Utöver Super Lig kan du se flera andra ligor och sport via live stream. Vi har för att göra det enkelt gjort flera olika guider hur man streamar specifika ligor.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar