Streama Svenska cupen 2017 – Live & TV

Se till att du har tillgång till att kunna se matcher i Svenska cupen 2017 i fotboll. Det lär i vanlig ordning bjudas på stor dramatik, som du naturligtvis inte får missa. Därför bör du redan nu se till att du har möjlighet att streama Svenska cupen 2017.

Vi hjälper dig att hitta till live streams eller TV-kanal som kan hjälpa dig med att sända flera matcher när lagen från främst Superettan och Allsvenskan ska spela om guldet, samt en biljett till framtida Europa-spel.

Det är framförallt CMore som sitter på rättigheterna att sända fotboll i Svenska cupen live i TV och via streams online. Det finns chans att SVT kommer att sända flera matcher . Föregående år så har SVT stått till tjänst med att t.ex. streama finalen. Vi har ännu ingen info om SVT kommer sända matcherna under Svenska cupen 2017.

  • Turnering: Svenska Cupen
  • Startades: 1941
  • Senaste vinnare: BK Häcken
  • Flest titlar: Malmö FF
  • Antal lag: 96 st
  • Visas hos: CMore (eventuellt SVT)

Streama & se Svenska Cupen 2017 live

Det är som tidigare nämnt CMore som kommer att streama de allra flesta matcher som finns från den Svenska cupen 2017.

CMore är en streamingtjänst av sport & fotboll som kostar pengar för den som vill se matcher från deras sändningar. Det innebär att du inte kan streama Svenska cupen med deras hjälp.

Vi tror, och hoppas att det kommer finnas möjligheter för dig att streama Svenska Cupen 2017 . Vi håller tummarna om att SVT går in och sänder matcher som spelas i finalspelet, eller den stora finalen i Svenska Cupen 2017.

Det är inte omöjligt att SVT går in och sänder matcher från Svenska cupen 2017. De har tidigare varit en TV-kanal som valt att sända matcher från turneringen, och så hoppas vi att det även blir i år.

SVT såg till att visa finalen i Svenskan cupen förra året. Då spelades Malmö FF – BK Häcken en spännande match på Swedbank Stadion i Malmö. Matchen var mycket jämn, och det hela avgjordes på straffar. Vinnare blev BK Häcken som sträckte pokalen mot himlen.

Det ser tyvärr inte ut som att SVT kommer streama fotboll från gruppspelet i Svenska cupen 2017 . Därför kan vi bara rekommendera dig vidare till CMore om du vill få full tillgång till alla direktsändningar från Svenska cupen.

Spelschema, matcher & grupper

Likt som många andra turneringar så börjar Svenska Cupen 2017 med ett gruppspel. Till gruppspelen så har flera lag från Allsvenskan, Superettan, och Division 1 lyckats att kvalificera sig till.

Dessa lag är indelande i olika grupper som du kan se en bit nedanför. De två lag som lyckas ta flest poäng och kvalificerar sig på en första, eller andra plats i gruppspelet tar sig vidare till finalspel. Där väntar avgörande matcher för att till slut nå en final.

Man spelar en match mot varje lag både i finalspelet och i gruppspelet. En vinst ger ett lag antigen tre poäng, eller tar en vidare direkt i Svenska cupen.

Lottning av gruppspel

Vi har många bra matcher att se fram emot i gruppspelet av den Svenska cupen 2017. En stor besvikelse är däremot förra årets finallag – Malmö FF, som tidigt åkte ut kvalificeringen till gruppspelet.

Grupp 1 Grupp 2 Grupp 3 Grupp 4
A AIK A Norrköping A Göteborg A Elfsborg
B Dalkurd B Halmstad B Sirius B Falkenberg
C GAIS C Örgryte C Ängelholm C Värnamo
D Kristianstad D Vänersborg D Arameisk-Syrianska D Ytterhogdal
Grupp 5 Grupp 6 Grupp 7 Grupp 8
A Kalmar A Djurgården A Östersund A Örebro
B Gefle B Helsingborg B Hammarby B Häcken
C Trelleborgs FF C Degerfors C Varbergs BoIS C Åtvidaberg
D Landskrona D Brommapojkarna D Nyköping D BKV Norrtälje

Lottningen av dessa grupper i Svenska cupen 2017 är både slumpmässiga och seedade. Det innebär att grupperna är skapade utifrån en mall som ska vara så rättvis som möjligt.

Omgång 1, 18-19 februari: A-C, D-B
Omgång 2, 25-26 februari: D-A, B-C
Omgång 3, 4-5 mars: C-D, A-B

Spelschema & tablå

Om du vill se till att hänga med under den Svenska Cupen 2017 så kan det vara bra med ett spelschema. Ett spelschema ger dig nämligen stor hjälp i att kunna se vilka matcher som kommer att spelas, och när de ska spelas.

Extra bra kan det vara att följa med i spelschemat om du vill se, eller streama matcher från Svenska Cupen. Då kan det vara bra med en tablå. I en TV-tablå så kan du nämligen få hjälp i när matcher kommer att sändas live via TV eller livestream.

Spela på Svenska cupen – betting & odds

För att höja spänningen och dramatiken av den redan intressanta turneringen, så rekommenderas du att spela på odds. Det finns just nu massor av olika typer av odds som du kan spela på inne hos Unibet. Där kan du inte bara tippa vilket lag som kommer att vinna hela turneringen, utan få bra betting till alla matcher som kommer att spelas.

Genom att kunna hitta de bästa oddsen på Svenska Cupen 2017, så kan du med glädje spela på de matcher som du är allra mest intresserad av. Du erbjuds i vanlig ordning på bra odds som du självklart kan kombinera med andra matcher från samma turnering eller andra ligor inom fotbollens värld.

Vi tycker alltid att det är roligt att spela på odds i samband med matcher som spelas i Europa och Sverige. Därför kan vi knappt vänta tills Svenska Cupen är på gång, och vi kan uppdatera våra läsare med mer specifika & bra speltips online.