Streama sport – Se sport live streams online

Vill du titta på sport live online? Då rekommenderar vi dig att börja streama sport. Det finns idag många sidor på nätet som erbjuder sport live streams. Innan du väljer en sida kan du jämföra eller se vilket utbud av sport streams som finns.

Vi tipsar dig om de bra och gratis sidor i Sverige som väljer att visa live sport. I listan hittar du info om utbud, kvalité, och priser för att titta på sport live streams. Du kan även se en lista med alla spelbolag & bettingsidor som erbjuder dig att streama sport!

Sidor med sport live streams på nätet

Streaming Utbud av sport
bet365 logo Fotboll (Serie A, Bundesliga, Ligue 1 & Serie A m.m.), Basket, tennis, handboll & ishockey
Streama Serie A Fotboll (Serie A, Bundesliga, Ligue 1 & Serie A m.m.), Basket, tennis, handboll & ishockey
Fotboll (Champions League, Allsvenskan m.m.), Ishockey (SHL), tennis & handboll
Streama Champions League Fotboll (Premier League, Europa League m.m.), Ishockey (NHL), tennis & golf
Streama Europa League Fotboll (Allsvenskan, Superettan m.m.), tennis, golf
Fotboll (La Liga, Serie A m.m.), Ishockey (NHL), basket (NBA)
Streama hockey Vintersport, fotboll m.m.

Sport live streams

Kolla gärna in våra guider för de sport live streams som du är mest intresserad av. Vi samlar all info kring de sporter som anses vara allra mest populära i Sverige. Det gör att du enkelt läsa om hur du kan streama sport som du allra helst vill se.

Vi har länkar som hjälper dig kunna streama sport som du vill. Du kan enkelt klicka dig vidare till våra länkar för att hitta live streams för den sport som du allra helst vill se.

Fotboll

Fotboll är i särklass den mest populära sport i Sverige när det kommer till live streaming. I vårt schema så hittar du dagens matcher från stora ligor. Med i listan finns naturligtvis svensk fotboll så som Allsvenskan och Superettan. Skulle du vara mer intresserad av internationell fotboll så finns det även tider och datum för Premier League, La Liga & Serie A.

Det finns många frågor som ställs till redaktionen. Går det att streama Allsvenskan online? Från vilka enheter kan jag se live streams från svensk fotboll?
05 mars, 2024
Vi visar hur du kan titta på La Liga live streams från Spanien. Du kan välja att streama online eller se matcherna på TV.
17 november, 2023
Läs hela vår guide om hur du kan se ishockey från stora ligor och turneringar. Vi tipsar alltid om live streaming inför matcherna!
06 mars, 2024
Se tennis live streams från ATP tour, WTA tour eller Grand Slam (Australian Open, Franska Öppna, US Open och Wimbledon). Se matcher gratis!
17 november, 2023
Är du en stor fotbollsfantast, så har du säkert inte missat att den tyska ligan, Bundesliga bjuder på grymt bra fotboll varje säsong.
17 november, 2023
Följ Sveriges landslag i skidor via live streaming eller på TV.Se vilka kanaler & sidor som sänder längdskidor från Världscupen 2023/24.
16 november, 2023

Ishockey

Inför stora mästerskap eller events så brukar vi hjälpa till med att skapa en guide för sport live streams. Det gör att du enkelt kan hitta info för att streama sport från VM, EM eller OS.

Det finns självklart även ett stort intresse att följa matcher som spelas i stora ligor. Där är det allra mest intressanta utbudet från SHL, NHL och CHL.

Handboll

Det är väldigt populärt att titta på handboll i Sverige. Inte minst när landslagen går in mot ett större mästerskap. Just nu ser vi framemot alla handbolls EM 2024 streams som kommer att sändas. Det finns dock mycket mer handboll som är värd att streama på nätet.

Inte minst så är det live streams från den svenska handbollsligan och Champions League som gäller om det inte handlar om handboll med landslaget.

Tennis

Det finns väldigt ofta möjligheten att titta på sport live streams inom tennis. Det finns många mästerskap och turneringar som spelas året om. Inte minst så finns de stora tävlingarna från Grand Slam-turnineringar så som Franska Öppna, Wimbledon, Australian Open, och US Open. Du kan sända sport från alla dessa turningar på nätet – och vid flera fall så kan det vara helt gratis.

Basket

Basket tillhör inte de mest populära sporterna i Sverige. Det är dock ganska populärt att se matcher när NBA går in i slutspel. Det kan även finnas en bra uppslutning av tittare när Sveriges landslag spelar kval till EM eller VM.

Vintersport

En typ av live stream inom sporten som är superpopulär i Sverige är kring vintersport. Där ingår tävlingar inom till exempel alpint, skidskytte eller längdskidor. Dessa events lockar miljontals svenskar framför sina sport streams på dator eller framför en TV. Inte minst när det är Vinter OS eller stora internationella mästerskap.

Så börjar du sända sport live online

Det är normalt vis väldigt enkelt att börja sända sport på nätet. Det tar i regel inte längre än 1-2 minuter innan du får möjligheten att streama sport från de matcher eller ligor du helst önskar.

Oavsett vilken streamsida på nätet som du väljer – så ser processen ganska lik ut. Det handlar främst om att du först jämför utbud av sport live streams. När du hittat den streamingsidan som sänder den sport som du söker efter – så klickar du dig vidare. Väl där så behöver du i de flesta fallen registrera en form av konto. Det är alltid gratis att skapa konto hos dessa sidorna.

Det som dock kan kosta är om sidan kräver ett abonnemang för att låsa upp sport streams online. Du hittar självklart all info om priser, utbud och bindningstid väl inne hos den streamingsida du är intresserad av.

För att sammanfatta och visa dig vägen för att streama sport live online – så har vi samlat steg. Du följer dessa stegen för att börja sända sport på nätet redan idag!

  1. Jämför streamingsidor & utbudet av sport streaming
  2. Klicka vidare till sidan som passar dig bäst
  3. Registrera ett nytt konto gratis
  4. Om nödvändigt – välj ett abonnemang
  5. Teckna abonnemanget
  6. Gå till alla sport live streams
  7. Starta din sändning

Titta på sport gratis?

Självklart så finns det många olika vägar för att streama sport gratis. Det finns både hos de mer etablerade streamingsidor – men även med hjälp av public service.

En del av sidorna som har sport streams gratis erbjuder detta i samband med att du blir ny kund. Det florerar ganska ofta erbjudanden som låter dig testa på en streamingstjänst gratis. Det kan till exempel handla om att få ta del av hela utbudet under 2 veckor. Det är en så kallad testperiod som gör att du får chansen att bilda din egen uppfattning. Detta är en form av erbjudande som är populärt för att titta på sport gratis på nätet. Vi rekommenderar dig att läsa mer om dessa erbjudanden inne hos den streamingsida som du är mest intresserad av.

Det går även att sända sport online gratis med hjälp av SVTPlay. Det är en tjänst där du kan se sport gratis – utan att behöva ett konto eller abonnemang. Det är öppet för alla de som finns inom Sveriges gränser.

Hos flera bettingsidor i Sverige som erbjuder sport streams så är det nästan gratis att se sport. Det krävs nämligen endast att du har pengar på ditt konto. Med över 50 kr att spela odds för är det enda som krävs. Dina sport live streams kommer därmed att vara gratis – när du samtidigt tar chansen att vinna pengar på odds. Många av dessa sidor har även oddsbonus som du hämtar vid din första insättning. Det får även att ta del av gratis speltips inne hos dessa sidor för att skapa större chanser att vinna pengar inför stora matcher.

Mer om sidor med sport streaming

Här kan vi ge en lite sammanfattning om utbudet av sport sändningar hos de olika sidorna i Sverige. Vi ger dig vårt omdöme om kvalité på ljud och bild, kostnader och utbudet. Det är alltid bra att läsa på innan du väljer en sportsida med live streaming.

Bet365 live streams

För dig som vill bli medlem på den sida med bäst odds – samtidigt som du vill kunna streama sport från över 100 000 matcher & events varje år. Då är Bet365 live streaming en perfekt sida för dig. Där kan du kombinera betting med live streaming utan några problem alls. Det allra bästa med att sända sport live med Bet365 är att du låser upp alla sändningar genom att spela på odds för minst 50 kr. I utbudet finns fotboll från La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1. Det finns även massor av andra sporter att sända live på deras hemsida. Så som tennis, basket, volleyboll och ishockey.

Unibet TV & live streams

Det finns även sport live streaming att ta del av på Unibet. Detta är något som de själva kallar för ”Unibet TV”. Det är tillsammans med Bet365 den bettingsida som erbjuder allra mest sport streams under ett år. Utbudet hos Unibet påminner ganska mycket om det som finns på Bet365. Det innebär att det finns fotboll från Europas bästa ligor och mycket annan sport hos Unibet TV. Hos Unibet finns det även möjligheten att spela med låg insättning som du genomför via Swish.

Viaplay

Den största streamsidan i Sverige när vi tittar på utbudet är helt klart Viaplay. De täcker upp de flesta av de populäraste sporterna och ligorna. Hos Viaplay finns det rättigheter att sända sport live från Premier League, Europa League, Bundesliga och Serie A. Sedan en tid tillbaka så har de även lagt till vintersport (alpint och längdskidor), Formel 1 och mycket annan populär sport. De erbjuder dig att se alla dina sport sändningar online i HD – vilket är bästa tänkbara bild!

CMore

CMore är en tjänst som ägs av Telia. De har satsat hårt på att visa Champions League. Vilket lockar många personer till deras sida. Det finns mycket mer än bara Champions League hos Cmore. Du kan utan problem sända fotboll från La Liga, Serie A och Svenska Cupen. Det är också stort tryck på live streams hos Cmore när Sveriges landslag spelar matcher i kval, EM eller VM.

DiscoveryPlus

DiscoveryPlus har samlat upp Allsvenskan och Superettan. Det är helt klart valet för dig som vill följa så mycket svensk fotboll som möjligt. Det är också en sida för dig som gillar golf och tennis. De har flera stora turningar som de väljer att streama ut bland deras sändningar. Några exempel är PGA touren i golf och ATP touren i tennis.

NordicBet live stream

Ännu en bettingsida på nätet som satsar på både odds och live streaming på samma sida. Här är utbudet av sport streaming något mindre än till exempel Unibet och Bet365. Det innebär inte att det är ett dåligt utbud. Det finns ändå kvar fotboll från La Liga och Serie A. Sedan finns det NBA basket att titta på live under hela säsongen.

Sport streaming: Frågor & svar

Streaming är att titta på någonting online på internet. I det här fallet talar vi om att streama sport live online, men det finns mycket annat du också kan se via live stream på nätet.

Det beror helt på vad det är du vill och ska streama. Det går att streama gratis en väldans massor av sändningar, men det finns också mycket som man måste betala pengar för att se online.

På Dplay kan du titta på Allsvenskan och streama

Det går att se alla matcher från Bundesliga på Bet365, direktsänt. Där visas matcherna online. För att se dem behöver du ha ett spelkonto där du gjort en insättning på minst 50 kronor.

Ja. Det går att se alla matcher från Bundesliga på Bet365. Skapa ett spelkonto, gör en insättning och se alla alla Bundesliga live streams.

Det är svårt att bara nämna ett, men vi kan ändå inte låta bli att ta upp Borussia Dortmund. Laget spelar en väldigt offensiv och fartfylld fotboll, och öser in mål framåt. Dessutom släpper man in en del bakåt, vilket är roligt att se som neutral åskådare.

Ja, det går att koppla din Bundesliga live stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det behöver du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

Andra nyheter

ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023
allsvenskan
Titta på Malmö - Elfsborg stream eller via TV. Hitta sida som visar matchen eller TV som kommer sända finalen av Allsvenskan 2023.
10 november, 2023
Milan PSG stream TV
champions-league
AC Milan tar emot PSG i Champions League-gruppspelet. Se hur ni kan streama matchen live!
07 november, 2023