Streama fotboll med mobil & iPad

Utvecklingen går snabbt framåt, tänk vad de hade sagt på 50-talet om du sa att det kommer bli möjligt att streama fotboll live i en mobil eller surfplatta.

Nu för tiden är det inte bara möjligt, utan väldigt populärt att streama fotboll via iPhone, iPad eller Android-mobiler.

Den stora fördelen med att kunna streama fotboll i mobilen är friheten. Du behöver inte längre vara fast vid en dator, eller TV när du vill följa stora matcher. Istället kan du sitta på bussen, hos tandläkaren, eller varför inte på någon bar?

Hur ser jag fotboll streams i mobilen?

För att kunna få möjligheten att streama masor av bra matcher från Europa och världen så behöver du inte anstränga dig mycket. Det är busenkelt att se fotboll i mobilen.

Det enda du behöver göra är att skapa ett spelkonto hos Bet365 eller Unibet. Dessa två bookmakers erbjuder livestreaming. Det är inte vilken livestreaming som helst. De har valt att erbjuda fotbollsmatcher från La Liga, Serie A, Bundesliga, Allsvenskan, Superettan och mycket mer (IP restriktioner kan gälla).

Därför borde du bli medlem hos någon av dessa bookmakers för att kunna se fotboll i mobilen. Notera gärna att både Unibet och Bet365 erbjuder dig att streama fotboll via iPhone, iPad, eller andra Android enheter.

För att förtydliga det du behöver göra så har vi valt att göra en punktlista. Denna lista kommer direkt ta dig till all direktsänd fotboll och sport som finns.

  • Gå vidare till en bookmaker som har livestreaming
  • Skapa ett konto hos Bet365
  • Logga in via din mobil
  • Gå till alla livestreams
  • Börja streama fotboll i mobilen

Surfplatta eller iPad

Som du säkert förstår så fungerar det lika bra att streama fotboll i iPad eller surfplatta. Du går till väga på samma sätt som du gör med mobilen. Ingen stor skillnad finns egentligen mellan de två olika enheterna förutom skärmen.

Skärmen på en surfplatta är alltid större än en vad en mobil har. Det innebär att det många gånger ger dig bättre upplevelse att streama fotboll online via en surfplatta.

Ligor hos våra bookmakers

Om du inte riktigt är säker på vilken bookmaker som erbjuder de matcher som du allra helst vill se i mobilen. Då hjälper vi gärna till med att lista ligor hos de olika spelbolagen.

Bet365 visar: La Liga, Ligue 1, Holländska liga, Allsvenskan, Superettan, Tyska Bundesliga och Serie A (IP restriktioner kan gälla)

Unibet visar: Serie A, Brasilianska ligan, Ligue 1, och Bundesliga

Att skapa ett spelkonto hos någon av dessa bookmakers är självklart helt . Du kommer heller inte få några avgifter som du ska betala för att streama foboll på nätet. Istället erbjuds du att kolla på fotboll och sport. Både i din dator och i din mobil.

Mobil vs TV

Så vad tycker vi egentligen är bäst att streama från? En TV eller mobil/surfplatta?

Ska du se en match under 90 minuter och ska endast vara hemma så är valet självklart en TV eller en dator. Det låter dig att se fotboll streams på en större skärma, och oftast så laddar din stream snabbare med hjälp av en TV eller dator.

Därför rekommenderar vi dig att kolla på en TV eller dator om du är hemma, och kan bara ta det lugnt i din soffa.

En mobil eller surfplatta är istället för dig som vill streama fotboll under tiden som du gör något annat. Du kanske har en lång tågresa som du helst vill använda för att se ditt lag spela en match i sin liga.

Därför är självklart en mobil eller surfplatta mer praktiskt att streama fotboll från när du är iväg. Dessa två olika enheter passar helt enkelt in på olika situationer. Därför tycker vi det är extra bra att ha ett spelkonto inne hos Bet365 eller Unibet.

De låter nämligen dig själv välja hur och var du ska se fotboll live!

Mobilbetting

En annan fördel med att ha ett spelkonto inne hos Unibet eller Bet365 är att du kan spela på odds i mobilen.

Det innebär att du kan välja en match som du vill spela på. Sedan kan du även streama matchen .

Det är en perfekt lösning för dig som vill enkelt både betta och se din match. Det finns massor av människor i Sverige som redan har börjat att använda sig av sin iPhone, iPad eller Android för att nå allt kul som kretsar kring fotboll.

Att spela på odds i mobilen låter dig snabbt och smidigt lämna in dina speltips. Detta utan att du behöver öppna en dator.

Med hjälp av din mobil eller surfplatta så kan du även livebetta på olika matcher. Det innebär att du mitt i matchen kan spela på ett slutresultat som du tror på. Sedan är det bara att hålla tummarna att matchen slutar som du tror eller hoppas.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]