Streama fotboll i HD - Se matcher i bra kvalité

Är du trött på att inte kunna streama fotboll med bra bild? Då kanske du borde testa att se fotboll i HD!

HD står för High Definition och innebär att din fotbollsstream är av högst möjliga kvalité. Det är perfekt för dig som vill kunna se live fotboll HD och där även med bra bild.

I många fall så kan det ta upp en större datamängd när du börjar streama fotboll i HD. I vissa fall kan det vara ett problem, då vissa inte har en oändlig datamängd som de kan använda.

Genom att läsa och följa våra tips så kan du enkelt, snabbt och direkt börja se fotboll i HD. Det är enkelt, och framförallt . Det är även fullt lagligt för dig som skulle ana ugglor i mossen!

Hur ser jag fotboll HD live streams?

Det finns både alternativ som ger dig fotboll i HD som är . Det finns även de alternativ som kommer att kosta dig pengar att använda.

Vi kommer nedanför tipsa om flera sajter som erbjuder dig att kunna streama fotboll i HD. Du kommer även kunna se kort information om vilka ligor ute i Europa som du kan se.

Vi tipsar om både bettingsajter och streamtjänster med toppfotboll. Vi kommer ge dig tips för att kunna täcka upp alla ligor från Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A, Bundesliga och mycket mer.

Med vår hjälp så kan du jämföra både streams och matcher som kostar pengar att se. En del ligor och matcher erbjuder en del bookmakers dig att se i HD. Samtidigt som andra streamsajter tar betalt. Vi tror att de allra flesta fotbollsfans i Sverige är nöjda med de matcher som sänds online.

Det enda du behöver göra är att ta reda på vilka ligor och matcher som du är intresserad av att streama i HD. Sedan tar du hjälp av oss för att direkt kunna hitta vart du kan se den fotboll du är intresserad av. Vi visar de alternativ som har HD och där med hög kvalité på bilden.

Mer info: Hur kan jag streama fotboll online?

Vart sänds fotbollsmatcher i HD?

Nedan så visar vi upp våra alternativ där du kan se fotboll online. Vi ger dig även kort och nyttig information om varje streamsajt. Detta för att du ska känna dig så bekväm som möjligt innan du registrerar ett nytt konto.

Bet365

Det bästa alternativet om du vill se mycket fotboll i HD och (med pengar på kontot – IP begränsad). Bet365 erbjuder alla sina medlemmar att streama sport & fotboll till mycket bra bildkvalité.

 • Streama fotboll i HD!
 • Kostnad: Helt (med pengar på kontot – IP begränsad)
 • Fotboll från: Allsvenskan, Serie A, La Liga, Bundesliga & Ligue 1

Unibet

Även Unibet är en bookmaker som har börjat streama fotboll i HD ute på nätet. Alla medlemmar kan ta del av direktsänd sport genom ett spelkonto.

 • Streama fotboll i HD!
 • Kostnad: Helt (med pengar på kontot – IP begränsad)
 • Fotboll från: Serie A, La Liga & Ligue 1

ViaPlay

Många i Sverige känner till att ViaPlay är en populär stream sida för att se fotboll från England. Därför vänder sig många svenskar hit som vill se Premier League i HD.

 • Streama fotboll i HD!
 • Kostnad: 399 kr/månad
 • Fotboll från: Champions League, Premier League & La Liga

CMore

CMore är en tjänst som erbjuder dig att live streama i Allsvenskan & Superettan. Det är inte den enda fotbollen som visas inne hos CMore. Det finns gott om andra matcher att sätta tänderna i!

 • Streama fotboll i HD!
 • Kostnad: 399 kr/månad
 • Fotboll från: Allsvenskan, Superettan, Skottska ligan & vänskapsmatcher

Datamängd för streaming

Det är många som vill se HD fotboll online, men är oroliga att det drar för mycket datamängd. I många fall så kan en del användare vara tvungna att välja bort HD.

Det är nämligen streams i HD som drar mest datamängd från ditt internet. I många fall så spelar det ingen roll om du sitter hemma via ett fast bredband på din dator.

Mer problematiskt kan det däremot bli om du vill streama fotboll i mobil. Beroende på vilket internet du sitter på, så kan skillnaden vara stor på hur snabbt din uppkoppling fungerar.

Nedan visar vi en ungefärlig datamängd som krävs för att streama med låg, mellan eller hög kvalité.

 • Datamängd för streams i låg kvalité – Cirka 300 MB/timme
 • Datamängd för streams med mellanbra kvalité – Cirka 700 MB/timme
 • Datamängd för streams i HD – Cirka 3 GB/timme
 • Datamängd för stream i super HD – Cirka 7GB/timme

Se fotboll i mobilen

Om du har planerat att se sport i din mobil. Då rekommenderas du att antingen skaffa mycket internet & surf på i ditt abonnemang. Alternativt välja att streama fotboll i mobil & surfplatta med en lägre kvalité.

Datamängden som finns för mobiler blir inte långvarig om du streamar mycket fotboll i HD.

Däremot så kan du i flera fall använda Wi-Fi för att streama via mobil och surfplatta. Då kommer datamängden inte dras från ditt abonnemang. Däremot kan det vara bra att ha ett snabbt internet med bra uppkoppling för att göra det.

Vi tror att många svenskar inte känner till all den fotboll som finns att följa på nätet. Därför försöker vi upplysa de med våra nyheter om streamingtjänster på nätet!