Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 mar, 2020

Streama SM finalen i bandy: Edsbyn – Villa Lidköping live stream

Hitta din live stream till Edsbyn – Villa Lidköping, SM-finalen i bandy.

På lördag kan ni streama SM-finalen i bandy för herrar. Vi hjälper dig att hitta en live stream av Edsbyn – Villa Lidköping.

Det är många som kommer att vilja titta på finalen i bandy-SM på lördag, som avgörs på Studenternas IP. Edsbyn och Villa Lidköping ställs mot varandra i finalen, som spelas utan åskådare på grund av coronaviruset.

I den här texten kan ni se hur ni gör för att titta på matchen online på internet!

Vill du titta på bandy?

Streama sport på Bet365!

► SpelA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama SM-finalen i bandy

Det är enkelt och kostar ingenting att titta på finalen i bandy-SM direktsänt på nätet. För att se matchen behöver du först ta reda på vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att sända matcher från svensk bandy på högsta nivå. Det är SVT, kan vi tala om för dig.

SVT Play visar matchen live på sin sajt, och du behöver inte ens skapa något abonnemang för att se matchen. Gå bara in på deras sajt och sätt igång matchen, och njut av bandy i allra högsta kvalitet!

Klockan 15:15 börjar bandyfinalen för herrar. Vi rekommenderar dig att redan några minuter innan leta upp din Edsbyn – Villa Lidköping live stream, så att du inte missar någonting av avgörandet.

  • Live stream: SVT Play

Se Edsbyn – Villa Lidköping på TV

Var kan man se bandyfinalen på TV? Det är en fråga många ställer sig. Kanalen som visar matchen är SVT1, och där kan du således se mötet direktsänt.

Ratta in kanalen på din TV och börja titta när lagen möts. De flesta har SVT1 i sitt utbud, och därför bör det inte bli så svårt att se Edsbyn – Villa Lidköping på TV.

Programledaren för sändningen är Anna-Maria Fredholm. Kommentator för matchen är Chris Härenstam.

  • TV: SVT1
  • Start: 15:15

Inför matchen

Detta är den 114:e SM-finalen i bandy, och i en tid när inte många idrottsevenemang är igång kommer nog extra många se matchen. Man griper efter halmstrån, helt enkelt, och vi väntar oss att människor som normalt sett inte tittar på bandy kommer att kolla.

Den allra första bandyfinalen i historien vann IFK Uppsala, då man besegrade Gävle med 4-1.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar