Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 jun, 2017

Riskfri betting på svensk vinst i U21 EM

Det är ingen överraskning att flera bettingsidor slänger ur sig kampanjer inför U21 EM i Polen. Sverige är ett lag som många kommer att följa i tuneringen. Det innebär även att det är många som är intresserade av att spela på betting.

Det är just på betting som du kan hitta flera sjysta erbjudanden som du kan använda. En av alla kampanjer som finns att spela med hittar vi hos Betser.

Där kommer du som spelare att kunna hämta ett riskfritt spel på Sverige. Det är ett erbjudande som är väldigt smart att använda sig av. Det ger dig nämligen en chans att vinna pengar på en match, samtidigt som du inte kan förlora något på ditt bet.

betting på u21 em sverige england

Betta på U21 mellan Sverige – England

Detta erbjudande kommer att gå till på ett vis som vi tidigare har sett på nätet. Ett riskfritt spel innebär helt enkelt att du spelar på odds som du inte kan förlora med.

Genom att lägga ett singelspel på att Sverige ska besegra England i deras premiärmatch hos Betser, så kommer du att spela utan risk att förlora pengar.

Så, vad behöver du göra för att kunna använda dig av detta erbjudande?

Jo, först och främst så behöver du gå vidare till Betser. Väl där kan du skapa ett spelkonto som gör dig till medlem inne hos bettingsajten. Självklart så behöver du vara medlem för att kunna spela med detta erbjudande.

Sedan följer du bara de enkla steg som vi radar upp här nedanför.

  • Gå in till Betsers kampanjer
  • Hitta kampanjen för U21 EM
  • Satsa ett singelspel på att Sverige vinner mot England
  • Förlorar Sverige så kommer du få ett free bet upp till 25€

tippa sverige

Sverige matcher!

Detta är inte den enda matchen, och inte det enda erbjudandet som vim kommer se från U21 EM 2017. Det finns gott om matcher som det svenska landslaget ska spela. Det innebär att vi som spelare kommer få många ögonblick där vi mkan vinna pengar på betting. Speciellt om vi använder oss av sjysta kampanjer som den hos Betser.

För att se matchprogram, guide & streams från U21 EM 2017, så kan du klicka dig vidare på länken. Där får du massor av information om vad du har att vänta under U21 EM.

Vi tror helt klart att du har mycket att vinna på att spela på betting under U21. Det kommer regna erbjudanden som du kan använda. Har du även en förmåga att kunna förutse matcher så kommer du att kunna belönas ordentligt.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar