Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 jun, 2017

Sverige – England: Live stream från U21 EM 2017

Ikväll är det äntligen dags för Sverige att spela första matchen mot England i U21 EM. Matchen går självklart att streama live, och vi visar dig vart!

I Sverige är intresset för U21 EM i Polen mycket starkt. Det märks inte minst på den publiksiffra som Sverige kommer ha mot England. Det räknas med att hela 5000 svenskar kommer finns på plats för att se matchen live på arenan.

För dig som inte är på plats i Polen, så rekommenderas du istället till en Sverige – England live stream. Den låter dig att se premiärmatchen från U21 EM online. Läs vidare för att få hjälp som du kan använda dig av.

  • Avspark: Den 16 juni, kl. 18:00
  • Arena: Kolporter Arena
  • Sänds hos: Dplay & Kanal 5

Streama Sverige – England U21

Många i Sverige kommer naturligtvis leta efter live stream inför Sverige – England. Frågan är bara om det är möjligt att streama, och ändå hålla sig på lagens sida. Det finns rättigheter som har köpts upp av en aktör i Sverige. Vilket innebär att det är denna aktör som man bör vända sig till för att veta om det går att live streama Sverige – England i U21 EM.

Så hur ska du gå till väga för att kunna se Sverige – England live stream i U21? Jo, för att komma vidare till sändningen av matchen så behöver du gå Dplay. Det är nämligen de som har rättigheterna att sända matchen via stream på nätet.

Där kan du se alla matchen från U21 EM i Polen direkt på din dator eller mobil. Där finns fotboll live streams från U21 EM. Med tanke på att de köpt upp rättigheterna att sända matchen online, så behöver de ha en inkomstkälla.

Därför kommer de inte att använda sig av live streams, utan istället erbjuds du att köpa Premium hos Dplay. Detta är inte speciellt dyrt, utan kommer endast kosta dig 79 kr i månaden. Sedan får du tillgång till all sport & fotboll från U21 EM 2017.

Det är inte det enda som du kan streama med hjälp av Dplay. Som kund kan du även få tillgång till streams från populära TV-program och serier.

Vi rekommenderar dig helt klart att bli medlem inne hos Dplay för att streama Sverige – England i U21 EM. Det är helt klart värt en slant om du lyckas slippa reklam, jobbiga pop-ups samt få dina livesändningar med svenska kommentatorer.

Se på TV?

Det är inte bara på nätet som du kan se kvällens match mellan Sverige – England. Det kommer även att sända matchen på TV. Vilka som sänder Sverige – England i U21 är Kanal 5.

Se därför till att du har allt redo för matchen som startar kl. 18.00, den 16 juni.

Kanal 5 som är den TV-kanal som sänder Sveriges match i U21 EM mot England ingår i de allra flesta paket som man kan köpa till sin TV.

Däremot kan det vara smart av dig att kontrolera att du har femman i ditt TV-paket. För det är ingen höjdare att märka att den saknas på din TV strax innan matchen ska starta.

Kanal 5 kommer även att starta deras sändning en stund innan fotbollen drar igång. Detta för att ge plats åt lite försnack där man diskuterar Sveriges landslag och deras chanser att vinna hela U21 EM & matchen mot England. Intressant för de allra mest inbitna fotbollsfansen i Sverige!

All fotboll från U21 EM!

Vi på Sportal kommer att flitigt hänga med under Sveriges resa i U21 EM. Vi kommer att uppdatera dig kring alla Sveriges matcher, samt ge dig speltips.

Vi kommer även att uppdatera dig om hur du kommer att kunna se U21 EM live streams när vi spelar våra matcher.

Ett tips som du kan använda för att få koll på alla matcher & live streams från U21 EM 2017 är att ta hjälp av våra guide. I vår guide så kan du läsa mer information om det svenska landslaget och hur du kan sända matcher live.

Vi ser helt enkelt till att du får full kontroll över de matcher som du vill se!

Om du är intresserad av att se hur vi kommer att tippa Sverige – England i den första matchen i U21 EM. Då har vi självklart ett hett speltips med Sverige – England U21. Där rekommenderar vi dig att läsa om du vill höja spänningen inom den fotboll som kommer att spelas. Mer perfekt kan det inte bli om du får se en rafflande match, samt ha chansen att vinna pengar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar