Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 mar, 2017

Nordea Masters 2017 – Live stream och speltips

European Tour kommer nu till Sverige och skånska Barsebäck. Tävlingen Nordea Masters hålls den 1-4 juni 2017 med flera svenska toppgolfare. Arrangörerna förväntar sig en publikfest med uppemot 95 000 besökare. Några stora svenska namn som kommer ställa upp i tävlingen är världsfemman Henrik Stenson och världsåttan Alex Norén.

Både Henrik Stenson och Alex Norén är de två favoriterna att göra upp om vem som tar hem Nordea Masters-titeln. Vinnaren får inte bara en titel utan även en check på skapliga €250,000. Förhoppningsvis får vi se en svensk golfare ta hem tävlingen och även den där checken.

Är golf inget för dig? Du kanske är intresserad av att streama annan sport live eller kanske se hur många sportfrågor du klarar på vår sportquiz?

Live stream på Nordea Masters

På torsdag 1/6 startar Henrik Stenson och Alex Norén tävlingen. Två herrar som kommer locka extremt mycket publik eftersom de är sveriges två bästa golfspelare. Är du inte på plats i Barsebäck kan du följa tävlingen hemifrån hos viaplay eller på SVT.

Följ Nordea Masters via live stream hos viaplay. Där kan du följa hela tävlingen utan reklamavbrott med enbart fokus på golfen. Det som krävs för att komma igång med live streamen är att du skapar ett konto hos viaplay och väljer deras sportpaket. Det är inte att live streama Nordea Masters hos viaplay. Men för summan du betalar får du ta del av massvis av sport i högsta kvalitet.

Streama Nordea Masters går att göra hos SVTplay. De sänder precis som viaplay hela tävlingen.

Betting på Nordea Masters

Att samtidigt som man följer Nordea Masters via live stream kunna spela på tävlingen är väldigt underhållande. Det tillför även en spänning och nervositet till en sport som kan kännas långsam i vissa ögon. Hos bet365 kan du spela på vem som vinner tävlingen, vilka som placerar sig topp tio eller vem som blir bästa amerikan för att nämna några.

Henrik Stenson har ett odds på 6.00 att stå som vinnare vid tävlingens slut. Det är också det lägsta oddset av samtliga utövare, närmast är Alex Norén som har 8.00 i odds på att vinna.

  • Vårt tips: Henrik Stenson att sluta topp fem
  • Odds: 2.10
  • Spelbolag: bet365

Henrik Stenson bör inte ha några problem att sluta på en topp fem placering i Nordea Masters. Med tanke på att tävlingen spelas på en bana som han praktiskt taget vuxit upp bredvid vore det nästan ett fiasko om han misslyckas. Därför känns oddset 2.10 väldigt spelvärt speciellt med tanke på att Stenson kan banan utan och innantill.

Live streaming-tider under Nordea Masters

Följ hela Nordea Masters-tävlingen via live stream hos viaplay.

Torsdag 1/6: 11.00-13.15 och 15.00-18.15 på viaplay.

Fredag 2/6: 11.00-13.15 och 15.00-18.15 på viaplay.

Lördag 3/6: 11.00 – 13.15 och 15.00-18.15 på viaplay.

Söndag 4/6: 13.00-17.45 på viaplay.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar