Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 apr, 2018

Malmö – Växjö: Live stream & bästa oddsen i SHL

Vi har nya matcher att se framemot under SHL hockeyn. Här kommer vi ta fram all viktig info kring hur du kan streama Malmö – Växjö i semifinalerna 2018.

Vi kommer inte bara hjälpa dig att sända Malmö Redhawks – Växjö Lakers via live stream. Vi kommer även visa dig vart matcherna sänds på TV och ge dig ett speltips.

Dessutom kan du se under vilka datum och tider som Växjö och Malmö kommer spela sin semifinalmatcher på. Ta då hjälp av vårt spelschema med matchstarterna här nedanför.

Uppdatering: Från denna matchserie så gick Växjö Lakers vidare till final. Du kan läsa mer om hur du kan streama Växjö – Skellefteå AIK i SHL final 2018 hos oss.

Streama Växjö Lakers – Malmö Redhawks

Att sända live från SHL har varit populärt under 2018. Inte minst när lagen går in i slutspel och ska göra upp om de två finalplatserna.

För att kunna se Växjö – Malmö stream så behöver du inte anstränga dig märkvärt. Du behöver endast gör det som krävs för att streama SHL under grundspelet. Nämligen att ha ett konto hos Cmore.

Det är nämligen inne hos Cmore som du kan streama semifinalerna mellan Malmö – Växjö under kvällarna som de spelar mot varandra.

Dessvärre är det inte möjligt att se hockey streams i SHL med Cmore. Det krävs nämligen att du har ett abonnemang för att kunna sända Malmö – Växjö live under semifinalerna som väntar. Detta självklart om du nu inte skulle ha ett erbjudanden som låter dig prova på Cmores sportpaket.

Ett sådant erbjudande har tidigare funnits att hämta inne hos NordicBet. Så därför rekommenderar vi dig att kolla efter möjligheter att se Malmö – Växjö stream inne hos NordicBet innan du registrerar dig hos Cmore.

 1. Gå till NordicBet
 2. Leta efter erbjudanden
 3. Gå vidare till Cmore
 4. Skapa konto
 5. Använd erbjudande eller köp premium
 6. Streama Växjö – Malmö

se malmö växjö hos cmore

Sänd på TV

Det finns en likhet mellan att se semifinalerna i SHL via live streaming och TV. Den likheten är att du behöver ta hjälp av Cmore. Denna tjänst hjälper dig nämligen att se matcherna. Oavsett om du vill streama eller se på TV.

Matcherna kommer nämligen att sändas på de sportkanaler som Cmore styr över. Dessa kanaler har alla som tagit kontakt med Cmore och aktivt köpt dessa TV-kanaler till sitt kanalutbud.

Har du inte dessa TV-kanaler som sänder Malmö – Växjö från SHL slutspelet 2018. Då kan du kontakta Cmore för mer info kring pris m.m.

Schema med datum & tider

Ett spelschema är perfekt för att hålla koll på vilka tider som nedsläppen kommer vara under semifinalerna.

Här samlar vi de datum och tider som du bör hålla koll på om du vill se Malmö Redhawks – Växjö Lakers live.

Missa inte heller den andra semifinalen som spelas mellan Djurgården – Skellefteå. Vi har lagt fram en artikel kring hur du kan tippa & streama Djurgården – Skellefteå live från SHL slutspelet.

Notera gärna att de kommer spela bäst av 7 matcher. Därför är det inte säkert att alla matcher i vårt spelprogram kommer att spelas.

 • Semifinal 1: Växjö – Malmö (2 april, kl. 19:30)
 • Semifinal 2: Malmö – Växjö (4 april, kl. 19:30)
 • Semifinal 3: Växjö – Malmö (6 april, kl. 19:30)
 • Semifinal 4: Malmö – Växjö (8 april, kl. 15:15)
 • Semifinal 5: Växjö – Malmö (10 april, kl. 19:30)
 • Semifinal 6: Malmö – Växjö (12 april, kl. 19:30)
 • Semifinal 7: Växjö – Malmö (14 april, kl. 15:15)

shl hos nordicbet

Speltips med bäst odds i slutspelet

Till slut kommer vi dela med oss om vilket speltips som vi tror på under semifinalmatcherna lagen emellan. Enligt de odds som finns hos NordicBet, alltså de bästa SHL oddsen så hålls Växjö Lakers som ganska klara favoriter till att nå SHL final 2018.

Malmö Redhawks överträffade sig själva i förra matchserien, och slog som underhuggare ut Frölunda från slutspelet. Malmö är verkligen ett lag som är svåra att tippa på. Speciellt med tanke på att de är ett mycket ojämnt lag.

Däremot är det ett bra alternativ för dig som vill gambla lite extra på de odds som finns. Malmö har självklart en chans att ta sig till final, och vi kommer faktiskt tippa vidare skåningarna till finalen. Vilket ger oss ett bra odds inne hos NordicBet.

Speltips: Malmö Redhawks slår ut Växjö Lakers
Odds: 4.25
Bettingsida: NordicBet

Något som gör vårt speltips en smula tryggare är resultaten från förra årets slutspel. Där lyckades Malmö slå ut Växjö genom att vinna matchserien med 4-2. Nedan finner du ett videoklipp från den match som gav Malmö en plats i semifinalerna 2017.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar