Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 jul, 2017

Malmö FF – FK Vardar: Live stream från Champions League

Sveriges hetaste fotbollslag spelar ikväll mot makedonska FK Vardar i andra kvalrundan i Champions League. Det är första mötet lagen emellan och Malmö är stora favoriter. Följ Malmö – FK Vardar via live stream, för detta är ingen match du vill missa.

I vanlig ordning går det givetvis utmärkt att se Champions League via live stream enkelt och smidigt. Även om man inte håller på Malmö är det alltid spännande att se hur svenska lag håller i internationella sammanhang. Längre ner i vår artikel hjälper vi dig hitta en bra live stream på Malmö – FK Vardar.

Malmö firar ett mål

  • Matchtid: 12 juli 19.00
  • Spelplats: Swedbank Stadion, Malmö
  • Visas på: Viaplay

Se Malmö FF – FK Vardar i Champions League på live stream

Eftersom live streaming blir allt mer populärt blir den också bättre och bättre. Nu är det fullt möjligt att se Champions League via live stream i riktigt hög kvalitet med svenska sportkommentatorer. Det går snabbt och enkelt att komma igång med en live stream lagom till Malmö – FK Vardar drar igång. Sändningen via live stream börjar 18.50 med lite uppsnack inför Champions League matchen.

Rättigheterna för att sända Malmö – FK vardar via stream äger Viaplay. De sänder de flesta matcherna som spelas i Champion League och har gjort det de senaste åren. Vill man se en laglig live stream från Sverige är Viaplay leverantören man får vända sig till. Det krävs ett tillhörande sporabonnemang för att kunna se CL på live stream. Vilket tyvärr inte är . Men man får otroligt mycket sport för pengarna.

Det som krävs för att se Malmö ikväll via live stream är helt enkelt ett konto hos streamingleverantören, en enhet som kan spela upp live streamen och en skön plats i soffan. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och följa hur det går för favoriterna Malmö. Läs mer om bra sidor med fotbollsstreams för att hitta precis vad du söker efter.

Malmö firar en seger i Allsvenskan

Betting & odds på Malmö – FK Vardar

Spelbolagen håller FK Vardar som kraftig underdog i första mötet. Hemmafördelen och att Malmö anses vara ett bättre lag talar sitt tydliga språk i oddsen.

  • Malmö: 1.28
  • Oavgjort: 5.50
  • Vardar Skopje: 10.00

Ett spel på Malmö ger inte särskilt stor utdelning vid eventuell vinst och därför har vi valt att leta efter andra odds. Det oddset som känns mest värt att spela på är att båda lagen gör mål. Vi tror att Malmö skaffar sig ett par måls ledning lagom till 75:e minuten. Därefter kan de bli lite för avslappnade och ge Vardar chansen att gå på lite fler kontringar.

Oddset på att båda lagen gör mål är 2.50 och det är oddset vi valt att spela på inför Champions League matchen ikväll. Oddsen är hämtade från bet365 som erbjuder massvis av odds och spel på Champions League.