Streama La Liga.

Visst är det kul att följa med ute bland alla stora ligor ute i Europa. Speciellt de allra största. La Liga tillhör de ligor som människor i Sverige visar stort intresse för!

Streama La Liga

För att få tillgång till alla matcher i den spanska ligan så behöver du endast ett spelkonto hos Bet365. Denna bookmaker erbjuder nämligen något unikt. De erbjuder live streams från La Liga, Tyska Bundesliga, och andra intressant ligor i Europa.

Fördelen med att vara medlem inne hos Bet365 är att du enkelt kan få tillgång till dessa matcher. Det kommer inte kosta dig en enda krona, och samtidigt kunna få massor av direktsänd sport & fotboll.

Följ gärna våra steg för att så snabbt som möjligt kunna ta dig till alla La Liga live streams.

  • Gå vidare till Bet365
  • Skapa ett spelkonto
  • Gör en insättning
  • Gå vidare till alla live streams
  • Välj vilket match du vill se live!

Att skapa ett konto hos Bet365 tar inte alls lång tid. Vi räknar med att de tar ungefär 2 minuter, och ger dig sen möjlighet att streama massor av fotboll från La Liga.

Aktuell match:

Streama FC Barcelona - Real Sociedad 7/3

Se La Liga i HD

Det gick förra säsongen även att se La Liga med Strive. Vilket är en ny tjänst i Sverige som både erbjöd dig att se Serie A och La Liga på nätet. Där kunde man se matcherna med hög kvalité, samt svenska kommentatorerna till de bästa matcherna. 

Spansk fotboll har varit något som länge har fascinerat oss svenskar. Allra mest populärt blev det att se La Liga under tiden som TV4 gjorde en storsatsning. För bara några år sedan började fler TV-kanaler börja erbjuda oss att titta på La Liga via live streams eller direkt på din TV. Allra störst är det självklart att se El Clasico live stream med Real Madrid - Barcelona.

Stora lag i La Liga

Det kanske inte kommer som en överraskning att det finns mer och mindre populära klubbar i La Liga. I de klubbar som anses som allra störst spelar världsstjärnor så som Messi, Ronaldo, Suarez, Ramos, Bale och Neymar.

Detta sätter en tydlig stämpel på La Liga, som bevisar att spanska ligan är av absolut högsta klass.

Nedan har vi radat upp de lag som anses störst och populärast i La Liga.

  • Real Madrid

Från spaniens huvudstad kommer Real Madrid. Ett sedan länge stjärnspäckat lag som varje år krigar med främst FC Barcelona om att vinna guld i Primera Division. Real Madrid är även en av världens mest populära fotbollsklubbar.

  • FC Barcelona

I Katalonien hittar vi även här ett världslag – FC Barcelona. Ett lag som är känt som ett välspelande lag, som kanske bjuder på världens mest vackra fotboll? Rivaler till Real Madrid. En rivalitet som pågått sedan länge.

  • Atletico Madrid

Ett lag som på allvar börjat mäta sig med Real Madrid och FC Barcelona är Atletico Madrid. Detta är det näst största laget i Spaniens huvudstad, och skapar varje år ett fantastiskt derby i Madrid.

  • Valencia

Valencia är ett lag som ofta överraskar, både positivt och negativt. Laget har stundtals otroligt bra säsonger och kan bland sig i guldet i La Liga. Laget kan även överraska nedåt och har haft svårt att hålla sig kvar under krisperioder.

  • Sevilla

Ännu ett av topplagen som ofta skuggar FC Barcelona och Real Madrid i ligan. Sevilla har under lång tid kämpat med att behålla spelare, samtidigt som de gjort fina affärer. Laget räknas nu till ett av topplagen som har stora chanser i ute i europeiska turneringar.

Störst matcher

De är framförallt två matcher som anses vara störst i La Liga. Självklart är ena matchen mellan FC Barcelona - Real Madrid. En match som ofta slår publikrekord, och tittarsiffrorna på TV och streams är otroligt höga.

El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona

Den andra stora matchen som spelas i La Liga är Madrid-derbyt. Lillebrosan Atletico Madrid försöker göra allt för att vinna tillbaka staden till nästa match. Samtidigt som storebror Real Madrid alltid måste bevisa sig starkare mot sin rival.

Madridderbyt: Real Madrid – Atletico Madrid

Självklart så är spelschemat i La Liga fullt med massor av andra intressanta matcher under en hel säsong. Så se till att du håller dig uppdaterad, och att du inte missar en stor match från världens kanske bästa liga!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se