Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 jun, 2017

J-Södra mot Malmö FF: Live stream på Allsvenskan

Malmö FF har chans att dryga ut serieledningen på lördag när man reser till Jönköping för att spela mot J-Södra. Det är enkelt att följa Allsvenskan via live stream och matchen på lördag är inget undantag. Hur du går tillväga kan du läsa längre ned i artikeln.

J-Södra ligger på en elfteplats i Allsvenskan och för att hänga med är varje poäng av stor betydelse. Vinner de imorgon går de upp till en sjundeplats och hamnar en poäng efter tredjeplacerade Djurgården. Med tanke på att Allsvenskan bara är inne på omgång tolv är serien fortfarande väldigt öppen.

Matchen spelas på lördag den 3/6 klockan 18.00 i Jönköping på Stadsparksvallen.

J-Södra mot Malmö live stream på Allsvenskan

Live streama Allsvenskan 2017

För att se J-Södra – Malmö FF via live stream lagligt i Sverige krävs det att du har ett konto hos cmore. Det är alltså inte att live streama Allsvenskan lagligt i Sverige. För en fast månadskostnad får du tillgång till hela cmores sportutbud. Där hittar du bland annat Allsvenskan, SHL och PGA Touren.

Att skapa ett konto går snabbt och enkelt. Efter det har du tillgång till att live streama samtliga matcher i Allsvenskan. Dessutom är kvaliteten riktigt bra och eftersom det är en betaltjänst slipper du reklam.

Se alla Allsvenska matcher via live stream är något som passar den fotbollsintresserade utmärkt. Du kan live streama från din dator, mobil, surfplatta eller till din Apple TV och Chromecast. Det passar dig som ofta är på springande fot eller helt enkelt inte har tillgång till en tv. Att titta på Allsvenskan är väldigt flexibelt med cmore.

Malmö Allsvenskan live stream 2017

Helgen bjuder på mycket fotbollsgodis

Det är inte bara i Allsvenskan det spelas matcher. Det är även så att Champions League finalen spelas på lördag klockan 20.45 mellan Juventus – Real Madrid. Precis som det finns möjlighet att streama Allsvenskan går det lika bra att se Champions League finalen via live stream.

På söndag spelas fler matcher. Enligt spelschemat på Allsvenskan är det IK Sirius FK – Halmstad BK och IFK Norrköping – IFK Göteborg som spelar söndagens matcher. De matcherna ser du på live stream på samma sätt som J-Södra mot Malmö FF.

Men störst fokus kommer förmodligen att vara på Champions League finalen. Är du intresserad av odds kan vi tipsa dig om vart du hittar det bästa oddset på Champions League finalen 2017. Just nu är det en kampanj där du får förhöjt odds på både Juventus och Real Madrid på Champions League finalen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar