Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 jul, 2017

IK Sirius – BK Häcken: Följ Allsvenskan via live stream

Sirius har överträffat mångas förväntningar såhär långt i lagets första säsong i Allsvenskan på 42 år. Det var nog inte många som räknade med att de skulle vara ett topp fyra lag efter halva serien spelats. Matchen mot Häcken följer du via live stream och det går snabbt att komma igång.

IK Sirius – BK Häcken kommer bli en intressant match där båda lagen har chans att klättra flera placeringar. En match som absolut kommer att vara värd att följa via live stream. Framförallt när det finns möjlighet att följa matche vi live stream. Hur du går tillväga kan du läsa i vår artikel.

Spelare i Sirius kramar om varandra efter ett mål

  • Matchstart: 22 juli kl. 18.00
  • Spelplats: Studenternas IP, Uppsala
  • Visas hos: Cmore sport

Titta på IK Sirius – BK Häcken via live stream

Följ Allsvenskan via live stream , enkelt och smidigt. För att få tillgång till en live stream som är laglig på Sirius – Häcken krävs det att man först skapar ett konto hos redbet. De har ett tidsbegränsat erbjudande där man kan ta del av en hel månad hos Cmore sport.

Cmore äger rättigheterna för Allsvenskan och sänder samtliga matcher via live stream. Redbet har ett erbjudande där det krävs att man gör en insättning och lägger ett spel. Efter den processen kommer man att få en kod skickad till sin mail. Koden används sedan på Cmore för att aktivera månaden.

Att se Allsvenskan via live stream helt lagligt är därför möjligt. Är du intresserad av att följa IK Sirius – BK Häcken via live stream rekommenderar vi dig att ta del av erbjudandet. Med tanke på att det är tidsbegränsat är det bra att passa på innan det tas bort.

När du ser Allsvenskan via live stream kan du kolla på flera olika enheter. Det går lika bra att streama fotboll i mobilen som att se matchen via datorn eller teven.

Spelare i Sirius driver bollen framåt

Få mål i matchen mellan Sirius – Häcken

Häcken har bara släppt in tio mål och gjort 15 såhär lång i Allsvenskan. Matcherna Häcken spelar snittar alltså 1.6 mål, från båda lagen. Ett snitt som är otroligt lågt och det är bara AIK som har ett lägre snitt. Sirius å andra sidan har gjort mycket mål, 24 mål har det blivit såhär långt. Men Häckens försvarsspel är förstklassigt och det är ett svårt lag att spela mot.

Att det förmodligen kommer bli få mål i matchen håller nog de flesta med om. Frågan är bara hur få?
Vi på sportal har kollat upp lite odds på matchen och oddsen på att det blir mindre än 1.5 mål ligger på 3.30. Oddset är hämtat från bet365.

Det är ett odds som känns väldigt värt att spela på med tanke på att Häcken släppt in fem mål de senaste sju matcherna. Speciellt med tanke på att Häcken endast gjort ett mål på bortaplan på de tre senaste matcherna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar