Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 jul, 2017

IFK Göteborg – Halmstad BK: Titta på Allsvenskan live

Kom igång med en live stream på matchen mellan Göteborg – Halmstad i Allsvenskan. Matchen ska Göteborg vinna alla dagar i veckan mot ett Halmstad som endast vunnit en match på 13 försök. Det som förväntas bli en kross för formstarka Göteborg går givetvis att följa via live stream.

Hur du ser Göteborg – Halmstad via live stream hjälper vi dig med. Det går att följa matchen i hög kvalitet enkelt och smidigt med svenska kommentatorer. För att hitta en bra live stream i Sverige krävs det att man har koll på vilka som äger rättigheterna för att sända via streaming i Sverige. Allt det och hur du kommer igång med att streama sport live kan du läsa om i vår artikel.

Spelare i Göteborg gör målgest

  • Matchstart: 10 juli 19:00
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas på: Cmore Allsvenskan

Följ Allsvenskan via live stream

För att se Göteborg – Halmstad via live stream krävs det att du tar del av en kampanj som redbet erbjuder. För att kvalificera sig till kampanjen behöver man göra en insättning, spela på ett odds och sedan får man en kod till sin mail. Därefter får man tillgång till Cmore sport där Allsvenskan går att se via live stream.

Ett perfekt erbjudande om du tänkt följa Göteborg – Halmstad live på nätet. Hos Cmore kan du streama matcher på din mobil, surfplatta, dator och tv i HD kvalitet. Det går snabbt och enkelt att komma igång med din live stream på kvällens match.

Det går även att följa matchen på TV. Samma som med streaming gäller där, det är Cmore som äger rättigheterna och då krävs ett tillhörande kanalpaket. Det är för vissa därför mer flexibelt med att välja den smidigare live stream-varianten. Hur spelschemat ser ut för Allsvenskan kan du läsa mer i vår guide där vi listar alla matchtider på Allsvenskan 2017.

Matchen förväntas bli styrd av göteborgarna och Halmstad kommer förmodligen inte få särskilt många anfall. Men allt kan hända i fotboll och ett felpass kan avgöra en hel match. Frågan är bara om Halmstad orkar anfall efter anfall från IFK. Det återstår helt enkelt att se och något vi får följa via live stream.

Spelare i IFK Göteborg står uppradade

Speltips på IFK – Halmstad

Som sagt så tror vi på sportal att det blir en enkel match för IFK. Det gör även spelbolagen om man ser till hur oddsen är satta. Göteborg har 1.40 i odds på att vinna medans Halmstad har 7.50. Inget av oddsen känns speciellt värda att spela på så vi har letat fram ett annat odds.

Vi förväntar oss en relativt målsnål match där IFK står för båda målen i matchen. Oddset på under 2.5 mål i matchen ligger på 2.20 vilket känns betydligt bättre att spela på än något av de tidigare nämnda oddsen.

Vi har använt oss av redbet vid val av odds, samma spelbolag som erbjuder kampanjen där du kan live streama Allsvenskan .

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar