Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 apr, 2017

HV71 – Malmö IF: Speltips & SHL stream – 5/4

Vi är nu frame vid den tredje matchen mellan HV71 – MIF. Här kommer du att kunna läsa om hur du kan streama matchen , samt få med dig ett speltips. Det finns många i Sverige som letar efter SHL stream under dessa semifinaler, och allt ställs på sin spets!

Sportal kommer inte bara tipsa dig om live streams inför tredje matchen mellan HV71 – Malmö IF, utan även visa dig hur vi kommer att spela på odds inför matchen. Det kan vara bra att få lite tips innan du väljer vilket lag du tror vinner matchen den 5 april 2017.

Vi kommer självklart att se matchen ikväll, och har under en längre period följt med i slutspelet i SHL. Detta mycket tack vare de SHL live streams som vi kan nå från en av våra bettingsidor.

OBS: IP-begränsad inom vissa länder!

Så kan du streama HV71 – MIF i SHL

Det är enkelt att se matcher från SHL . Det du behöver se till är att du har ett registrerat konto inne hos bet365. De har sett till att plocka med alla stora matcher i SHL i deras schema för live streaming. Detta gynnar alla oss som inte vill köpa onödigt dyra TV paket.

Först och främst behöver du ett konto. Detta konto behöver i sin tur vara laddat med pengar. Det kommer inte att dras några pengar när du vill streama HV71 – Malmö IF. Istället kommer du att kunna använda de pengar som du satt in på odds.

Det sista du behöver se till är att du har rätt IP-adress. Det finns nämligen en del länder som bet365 har blockerat för sina hockey streams. Ett av dessa länder är dessvärre Sverige. Vilket innebär att du inte möjlighet att se matchen mellan HV71 – Malmö IF Red Hawks om du befinner dig inom Sveriges gränser. Däremot går det fint att streama SHL hockey från utlandet.

Våra tips & odds

När det kommer till att levera ett speltips inför matchen mellan HV71 – Malmö IF den 5 april, så är vi kluvna. HV71 är kanske det lag som borde vinna matchen, men visst har MIF Red Hawks överraskat stort i slutspelet.

Så nu är frågan om vi kommer spela på förhandsfavoriterna, eller om vi ska spela på ett formstarkt lag som Malmö IF är just nu.

Med tanke på att HV71 har fördel av sin hemmaarena så tror vi att Malmö IF inte kommer att våga riktigt lika mycket som de gjorde senast i Malmö Arena (En av Sveriges största sportarena). Frågan är om detta är något som kommer att straffa dem, eller om det är något som kommer att gynna dom.

Speltipset som ger oss högsta oddsen är inte det som vi kommer tippa på. Istället så kommer vi att spela på ett mer säkert tips denna gång. Därför kommer vi att välja HV71 som vinnare. Skulle vårt speltips nu stämma så innebär det att vi har 2-1 i matcher till fördel till HV71 i deras matchserie.

  • Speltips: HV71 vinner matchen efter fulltid
  • Odds: 1.60

Inne hos bet365 så kan du inte bara streama matchen, utan även spela på riktigt bra odds. Det gynnar dig som vill få den bästa möjliga upplevelsen inför semifinalerna i SHL slutspelet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar