Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 mar, 2017

Frölunda – Skellefteå AIK: Kvartsfinal i SHL slutspel

En av alla de kvartsfinaler som ska avgöras kommer att spelas mellan Frölunda – Skellefteå AIK. Det är ännu ett mycket spännande mäte för oss att följa upp.

Vi har två lag i dessa matcher som har mycket erfarenhet av att spela slutspel i SHL. Faktum är att båda dessa lag finns med som vinnare över hela SHL under de senaste åren. Dete bäddar naturligtvis för en kvartsfinal med massor av spänning och känslor.

Läs vidare för att se spelschemat, live streams eller varför inte läsa om vilka odds som vi kommer att spela på!

UPPDATERING: Frölunda kom till slutspel även 2018. Där väntar en ny kvartsfinal mot Malmö RedHawks.

Lag Vunna matchen Mål
Frölunda Indians 4 +/-: 0
Skellefteå AIK 3 +/-: 0

17/3-2017: Frölunda – Skellefteå AIK: 3-0
19/3-2017: Skellefteå AIK – Frölunda: 4-1
21/3-2017: Frölunda – Skellefteå AIK: 2-3
23/3-2017: Skellefteå AIK – Frölunda: 3-0
25/3-2017: Frölunda – Skellefteå AIK: 4-1
27/3-2017: Skellefteå AIK – Frölunda: 1-2 (OT)
29/3-2017: Frölunda – Skellefteå AIK:

Även Skellefteå AIK har ett annat motstånd under kvartsfinalerna 2018. Läs mer om hur du kan titta på Skellefteå – Färjestad stream online. Där hittar du mer info.

Resultat & spelprogram

Vi kommer självklart att uppdatera våra läsare kring all den information som krävs för att få full koll på kvartfinalerna mellan Frölunda – Skellefteå. Ovan kan du läsa om den aktuella ställningen mellan dessa två lag. Du kan då enkelt se hur det går för lagen, och vilket lag som hittills har bäst chanser att kvalificra sig till semifinalar i SHL slutspelet.

Som du kanske redan är medveten om så kommer det att spelas som mest sju matcher lagen emellan. Det är det lag som först vinner bäst av sju matcher som till slut kommer att ta sig vidare.

Alla dessa intressanta matcher kommer du att kunna själv streama & få tillgång till. Det är ett perfekt knep för dig att få tillgång till alla kvartsfinaler mellan Frölunda Indians – Skellefteå AIK.

Kan jag se Frölunda – Skellefteå AIK live streams?

Det är väldigt enkelt att snabbt och direkt få tillgång till alla streams som visar matcher mellan Frölunda – Skellefteå AIK.

Det finns en lång rad ishockey streams online som du kan ta del av. Det vanligaste knepet är att använda sig av de live streans som erbjuds inne hos Cmore. Dessa hockey streams är inte alltid , men låter dig få en grym upplevelse med både upptaktsnack och svenska kommentatorer.

Ett annat knep som är vanligt att använda sig av är att streama live med hjälp av en bookmaker. Bet365 är en bettingsida som inte bara erbjuder dig att spela på odds. De erbjuder även streams från SHL.

Dessa är helt , men fungerar dessvärre inte för alla. För att se dessa sändningar så krävs det att du är utanför Sveriges gränser och har en IP-adress som tillhör ett annat land..

Om lagen & förutsättningar

Vi ser till att kolla in båda lagen för att se om vi ser några nackdelar, eller fördelar med att ett lag ska gå vidare.

I vår information om Frölunda och Skellefteå så har vi tagit med vad som talar för att laget ska ta sig vidare mot semifinal, samt vad som talar emot det. Sedan har vi valt att ge dig ett speltips om hur vi tror dessa kvartsfinalar kommer att sluta.

Frölunda Indians

Frölunda har ett mycket starkt lag som innehåller flera viktiga spelare som verkligen kan ta steget och vinna de viktiga matcher som krävs. Förutom en bred och bra spelartrupp så kommer Frölunda alltid ha en extra spelare med sig. Nämligen publiken. Deras hemmamatcher i Skandinavium lär bli välfyllda med människor som kommer göra allt för att bära sitt lag framåt i slutspelet i SHL 2017.

Det finns även flera exempel på att Frölunda är ett lag som är bra när det gäller. Det visade de inte minst när de lyckades med att vinna över Sparta Prag i Champions Hockey League tidigare i år.

Skellefteå AIK

Det är nog många som har valt att sätta Skellefteå AIK som underdogs i dessa kvartsfinaler. De må vara underdogs, men absolut inte helt uträknade enligt oss. Vi har under säsongen sett Skellefteå AIK bjuda på riktigt fin hockey, och laget har mycket erfarenheter av att spela matcher mot Frölunda Indians.

I spelartruppen hittar vi likt som i Frölunda en lång rad av rutinerade spelare som har vad som krävs för att leda sitt lag mot seger.

Vårt speltips

Hos oss på Sportal så kan du alltid vara säker på att vi själva kommer att lägga ett speltips på de matcher som vi rekommenderar dig att streama online.

Det är ett bra knep för dig att se vilka odds som kan vara intressanta, samt skapa dina egna uppfattningar om vilket lag som tar sig vidare till semifinal.

När det kommer till slutspelsmatcherna av Frölunda – Skellefteå AIK så tror vi faktiskt på publiklaget Frölunda. De har lång erfarenhet av att kunna knyta ihop säcken när svåra och viktiga matcher står på spelprogrammet.

Skellefteå AIK är istället ett lag som blandar och ger. De kan göra riktigt bra matcher och vinna mot större och bättre lag, samtidigt som de kan få riktiga bottennapp mot motståndare som de borde slå.

Odds för vårt tips

Vi hämtar ut våra odds inne hos Unibet som just nu är den bookmaker som erbjuder bäst odds för att Frölunda Indians ska vinna majortiteten av dessa totalt sju matcher.

Oddsen som finns för att båda lagen ska gå vidare har vi bifogat med här nedanför. Där kan du själv avgöra vilket lag som du tror kommer att klara av uppgiften att ta sig vidare i SHL slutspelet 2017.

Observera gärna att dessa odds kommer med stor sannolikhet att ändras desto längre in i dessa kvartfinalar som vi kommer.

Fler kvartsfinaler i SHL

Vill du läsa mer om vilka matcher som kommer att spelas under SHL slutspelets kvartfinaler? Då har vi radat upp de andra kvartsfinaler som ska avgöras.

Ta gärna en titt bland dessa matcher för att se vilken som du anser vara mest intressant. Det tror vi garanterat kan hjälpa dig att snabbt hitta live streams, eller speltips till de kvartfinaler i SHL som spelas.

  • HV71 – Färjestads BK
  • Linköping Brynäs IF

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar