Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 mar, 2018

Färjestads BK – Skellefteå AIK: Live stream & speltips

En av alla de kvartsfinaler som spelas i SHL slutspelet är Färjestads BK – Skellefteå AIK (SAIK). Här kommer man spela i bäst av 7 matcher för att se vilket av lagen som går från kvartsfinal till semifinal.

Här kommer vi att ge dig tips på vilka odds vi kommer spela på, samt vart du kan streama Färjestad – Skellefteå live på nätet.

Ta gärna hjälp av vårt Färjestad – Skellefteå AIK speltips för att vinna pengar på ishockey under slutspelet i SHL. Du kan rygga oss, eller välja ett odds som du helst spelar på. Genom att ta hjälp av oss, så kommer du även hitta vägen till de allra bästa oddsen.

Uppdatering: Vinnaren i denna matchserie blev Skellefteå AIK. Detta efter att de besegrat Färjestad med totalt 4-2 i matcher. Nu finns det mer info kring hur du kan streama Skellefteå – Djurgården & spela på bäst odds under semifinalerna som väntar.

Streama Skellefteå – Färjestad

Självklart finns ett stort intresse för att sända matcher från SHL live under slutspelet. Här kommer vi att främst ge dig hjälp för att kunna se Färjestad – Skellefteå stream.

Faktum är att du kommer kunna streama Färjestad – Skellefteå på samma vis som du kommer att se alla andra slutspelsmatcher i SHL. Det finns nämligen en sida i Sverige som kommer sända direkt från alla matcher i slutspelet.

Denna sajt är Cmore. De kommer att sända matcherna mellan Skellefteå – Färjestad både via live stream online och på din TV.

Den officiella sponsorn till SHL – NordicBet. De sedan länge gett sina aktiva spelare chansen att se SHL matcher via live streaming eller med hjälp av erbjudanden.

nordicbet stream

Om inte det finns möjligthet att se SHL streams med NordicBet så kan du direkt gå till Cmore för att börja titta på Färjestad – SAIK online.

Nedanför så kommer de steg som du bör ta dig genom för hitta live streams till matcherna:

  • Ta dig till NordicBet & leta efter streams
  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa konto
  • Uppgradera till premium
  • Se Färjestad – Skellefteå stream

Speltips inför kvartsfinalerna

Sedan en lång tid tillbaka så har SHL haft samma form av slutspel som NHL. Det innebär att alla lag som nått till finalerna i slutspelet kommer spela max 7 matcher mot varandra. Det gäller att vinna fyra av dessa matcherna för att ta sig vidare i slutspelet.

När vi hjälper dig med att spela på odds och med ett speltips inför Färjestads BK och Skellefteå AIK, så dyker vi djupt bland lagen. Detta för att se vilka förutsättningar som finns innan vi spelar på bästa oddsen med det bästa speltipset enligt oss.

Slutspelsmatcher Datum Tid Stream/TV
Färjestad – Skellfteå 19 mars 19:00 CMore
Skellefteå – Färjestad 21 mars 19:00 CMore
Färjestad – Skellfteå 23 mars 19:00 CMore
Skellefteå – Färjestad 25 mars 15:00 CMore
Färjestad – Skellfteå 27 mars 19:00 CMore
Skellefteå – Färjestad 29 mars 19:00 CMore
Färjestad – Skellfteå 31 mars 15:15 CMore

Här följer ett spelschema med de matcher som Skellefteå AIK – Färjestads BK kommer att spela.

Nedanför så kommer du se våra olika rapporter för lagen. Detta för att sammanfatta läget i lagen inför de ishockeymatcher som väntar.

Inbördesmöten 2017/2018 Datum Resultat
Färjestad – Skellfteå 24 feb, 2018 3-4
Färjestad – Skellefteå 20 jan, 2018 1-3
Skellefteå – Färjestad 16 nov, 2017 6-5
Skellefteå – Färjestad 21 sep, 2017 2-5

Andra kvartsfinaler

Om du är intresserad över de andra kvartsfinalerna som spelas i SHL. Då kan du snabbt ta dig vidare till den match som du helst vill se eller betta på.

Färjestads BK

En mycket klassisk klubb i slutspelssammanhang är Färjestads BK. De tog sig till slutspelet i SHL 2018 genom att komma på en fjärde plats i grundserien.

De slutade säsongen genom att ta hela 87 poäng. Vilket är precis lika många poäng som Skellefteå AIK tog under grundspelet. Däremot tog Färjestads BK fjärdeplatsen genom att de gjort flera mål framåt.

Vassaste poängplockare för Färjestad under grundserien har varit Johan Ryno, Dick Axelsson och Micheal Lindqvist. Alla dessa spelare är fit for fight inför de slutspelsmatcher som vi har att vänta.

Värt att notera är även att grundseriens största busfrö även spelar i Färjestad. Ilari Melart är den spelare som spenderat mest tid i utvisningsbåset under grundspelet. Det kan vara viktigt för Färjestads BK att inte bjuda Skellefteå AIK på allt för många Power Play.

Skellefeå AIK (SAIK)

Ett lag som vi på senare tid vant oss gå till slutspel är Skellefteå AIK. De har ett lagbygge som verkligen visat sig vara starkt.

I SAIK så hittar vi Joakim Lindström, Oscar Möller och Pär Lindholm. Dessa spelare har tillsammans gjort 139 poäng för laget under grundspelet.

En stark fördel som Skellefteå AIK kan dra nytta av är deras boxplay. Det har visat sig vara svårt att göra mål på laget, både fulltagliga, och när en man sitter i utvisningsbåset. Dessutom är man också starka i Power Play.

Ännu en viktig faktor i vårt speltips är att Skellefteå AIK har enligt statistik den näst bästa målvakten i hela SHL. Gustav Lindvall har nämligen en räddningsprocent på hela 93.04 % under grundspelet i SHL 2018.

skellefteå aik i slutspel shl

Oddsen vi spelar på

Vi tror att det kommer bli en mycket tight duell mellan grundspelstabellen fjärde och femte lag. Vilket enligt tabellen ska vara den jämnaste kvartsfinalen.

Kollar vi till deras interna statistik så ser vi att Skellefteå AIK vunnit 3 av 4 matcher mot Färjestad under grundspelet. Samtidigt som Färjestad endast tagit en vinst.

Denna statistik, plus Skellefteås förmåga att hålla tätt mellan stolparna tror vi hintar om att det är just SAIK som kommer vinna. Därför kommer vi tippa på att det är Färjestads BK som åker ut, och Skellefteå AIK som spelar semifinal.

De oddsen som spelar på är inne hos NordicBet. En sida som marknadsför sig flitiga med att ha de bästa oddsen & bonusarna på SHL.

Rygga vårt speltips och ha möjligheten att vinna 1.85 x din insats hos NordicBet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar