Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 feb, 2017

Fotbollsappar du måste ha! – Bäst appar för fotboll & sport

Här har vi låtit oss jämföra, och ta fram flera appar som passar dig som älskar fotboll. Vi tipsar inte bara om spelappar med fotbollsspel, utan även om hur du kan streama, se live scores, eller spela på odds inom fotboll.

Du kan själv se vilka appar för din mobil som vi rekommenderar. Dessa appar finns att plocka hem för iPhone, iPad, eller Android. De är främst internationella men finns oftast med ett svenskt språk.

Så scrolla gärna ner på sidan, och se vilka appar som vi tycker håller bäst klass för fotboll. Notera gärna även att vi endast rekommenderar de fotbollsappar på nätet som är .

Fotbollsspel i mobilen

Allra mest populärt för barn och tonåringar är det att spela fotbollsspel via mobiltelefonen. Det har på den senaste tiden skapats hundratals appar som fungerar som fotbollsspel online, fast i mobilen.

Att det är populärt med att skapa nya appar som har ett tema som har med fotboll att göra är inte konstigt. Fotboll är trots allt världens största sport, och älskad av så många. Därför är det många som gärna rider på vågen, och skapar ett fotbollsspel som de sedan lanserar via en app.

Vi har under åren spelat många olika sportspel på nätet. Vi har därför fått ganska stora och ofrivilliga kunskaper om en rad olika fotbollsspel i mobilen. Vilket gör oss till en ganska pålitlig älla för att hitta roligast fotbollsapp.

När det kommer till vilken av alla dessa appar som vi rekommenderar främst, så har vi lite funderingar. Det gäller att det är ett spel som passar många människor, och inte för avancerat.

Vi hittade då en liten favorit som Score! Hero.

Score! Hero

Score! Hero är ett spel där du ska göra mål, och ta dig framåt i en spelares karriär. Din uppgift är att styra lagets offensiva anfall, och lyckas göra mål. Vi skulle påstå att spelet är en blandning mellan ett rent odlat fotbollsspel och ett pusselspel.

Vi tycker att spelet hat skapats med en härlig känsla. Vi ser även mycket positivt på att man som spelare får en stor bredd av kreativitet. Det finns egentligen aldrig ett facit eller walk-through, utan alla sätt som får bollen att gå i mål är bra sätt.

App med live scores

Det finns även en stor skara människor som vill kunna följa live scores, tabeller eller nyheter direkt i sin mobiltelefon. Även här kan det vara perfekt med de fotbollsappar som finns för just detta ändamål.

Det går att hitta live scores på alla stora bettingsidor som erbjuder odds. I många av dessa fall så kan du även spela på matcher som redan startat. Det är ibland beroende på om du medlem eller inte som avgör om du kan ta del av bookmakerns live scores.

Om du vill följa live scores i alla stora ligor inom fotboll så kommer vi här att rekommendera en app som vi tycker är riktigt bra. Det är inte en sajt för odds, utan endast skapad för att ge oss live scores, eller information om vilka matcher som snart ska spelas.

Forza live score

Forza live score är en mobilapp som låter dig få koll på alla matcher som spelas inom fotbollen. Det är därför möjligt för dig att se vilka matcher som pågår i Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan och allt annat.

Om du laddar ner appen, så kan du själv välja vilka lag och ligor som du är främst intresserad av. Sedan kommer fotbollsappen Forza att snabbt kunna kategorisera vilka matcher som bör vara mest intressanta för dig.

App för odds & betting i mobil

När det kommer till att spela på odds online, så är det något som bara blir större och större. Sedan några år tillbaka så har det blivit populärt för människor att ladda hem fotbolls- och sportappar som man kunde spela odds hos.

Det finns en lång rad olika appar som passar dig som är intresserad av att spela på odds inför fotbollsmatcher. Du känner med största säkerhet igen några av dem, men säkert inte alla. Vi kommer här att tipsa om en oddsapp som vi anser vara bäst. Det är den gigantiska bettingtjänster bet365 som har enligt oss den bästa mobilappen för odds.

Den är inte bara bäst enligt vårt tycke när det kommer till att erbjuda de bästa oddsen på nätet. Den är även mycket enkel att hantera, och navigera sig runt på. Har du en gång laddat ner appen, och blivit medlem så tror vi inte att du längre kommer leta efter nya bettingsidor att spela på.

Bet365

Bet365 är helt klart en av världens största bettingsajter när det kommer till fotboll och sport. I Europa, och runt om i hela världen så har de skapat sig miljontals kunder som älskar att spela på odds och betting.

Därför var det en självklarhet att tjänsten att kunna spela på odds i mobilen skulle bli möjlig. Det var inte vilken tjänst som helst som skapades av bet365. De skapade en mobilapp som rymmer plats för alla de odds som normalt sett finns på en dator.

Dessutom har de gjort ditt spelande mycket enklare. Det som tidigare krävdes att genomföra med en dator, kan du nu genomföra i soffan med hjälp av en mobiltelefon.

-> Till Bet365

Streama fotboll i mobilen

Det är inte heller speciellt ovanligt att svenskar letar efter knep för att streama fotboll och sport i mobilen. Det är ett smidigt sätt att inte missa något viktigt från stora matcher. Speciellt om du är en människa som reser mycket, eller är ofta på språng.

För att kunna streama fotboll via mobilen är inte enkelt som det är med en betalningstjänst. Hos en streamsida som bet365, så kan du nå massor av fotbollen, men tyvärr inte via din mobil.

Istället så kan streama med hjälp av ViaPlay eller CMore. De erbjuder den bästa fotbollen i Sverige, och kan erbjuda live streams via sina appar.

Det krävs dock på båda dessa appar att du har ett konto. Nedan har vi tagit fram ViaPlay som en vinnare för bästa fotbolls app att streama med.

ViaPlay

Det är ViaPlay som vi anser ha den bästa hjälpen för dig som vill streama fotboll i mobilen. Vi anser att de alltid bjuder oss på en bra kvalité på sina live streams, samt alltid bra matcher.

Genom att vara medlem, och ha laddat ViaPlays fotbolls app så kan du nå Premier League, La Liga, Serie A, och massor av annan sport.

Se till att du blir medlem och laddar hem appen redan idag för att inte missa någon viktig match för att du inte kan se den i mobilen.

-> Till ViaPlay

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar