Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 apr, 2017

Fotbolls appar du måste ha!

Här kommer du hitta massor av information om vilka appar inom fotboll som vi rekommenderar. Bland våra fotbollsappar så kommer du både kunna spela på odds, se livescores, eller varför inte spela fotbollspel?

Nedan kommer vi att presentera de mobilappar som vi inte skulle klara oss utan. Vi har märkt att intresset för att följa fotboll i mobilen har växt sedan nya smartphones har kommit i form av iPhone. iPads eller Android.

De fotbolls appar som vi rekommenderar har olika funktioner, men ack så användbara för dig som vill hänga med inom fotbollens värld.

Fotboll i mobilen

Det är kanske inget krav att du behöver ha alla de fotbolls appar som vi rekommenderar. Däremot tror vi att det skulle göra skilnad för dig att åtminstone ladda ner en av dessa mobilappar för att förbättra din upplevelse för fotboll.

Kolla gärna in vår lista, och bestäm dig för vilken fotbolls app som du tror kan vara bäst för dig!

Forza

Om du har laddat ner Forzas mobilapp så kommer du inte längre oroa dig över att missa resultat inom fotboll som du är intresserad av. Med hjälp av Forza så kommer du att enkelt kunna följa de ligor som du känner störst intresse för.

Du kommer då att få upp vilka lag som kommer att spela, eller resultat för matcher som redan har spelats. Med andra ord så missar du inga resultat.

Den stora fördelen med Forza fotbolls app är att den är väldigt enkelt. Du får snabbt och enkelt en överblick över de matcher som du är intresserad av. Du kan dessutom rensa bort de ligor eller lag som du är mindre intresserad av.

Appen handlar 100 % av fotboll. Det innebär att du dessvärre inte kommer kunna samla alla livescores som du kan tänkas vara intresserad av. Däremot finns liknande appar för dig som hellre vill följa resultat i t.ex. hockey via din mobiltelefon.

bet365

Det är utan tvekan bet365 som är störst inom betting på fotboll. Därför är det heller inte speciellt konstigt att många i Sverige har laddat ner deras sport app.

Den låter dig betta på fotboll när och vart du än är. Deras otroliga utbud med odds på fotboll kan inte göra dig besviken. Du kommer att kunna spela på all möjlig fotboll. Allt från stora matcher i Premier League till mindre matcher i division 1 i Sverige.

Fördelen med att ha bet365 mobil app nerladdad på din mobiltelefon är även att du kan se fotboll live stream. Om du är en aktiv spelare inne hos bet365 så kan du få tillgång till fotbollsmatcher i mobilen. Vilket uppskattas av många av deras medlemmar.

Score Hero

Det är självklart många som vill spela fotbollspel på sin mobil om intresset för sporten är högt. Ett spel som vi tycker sticker ut bland många andra fotbolls appar är Score Hero.

Det är ett fotbollsspel som kommer låta dig att spela och göra mål för ditt lag. Du kommer med ditt finger att ställas inför flera målchanser. Ditt uppdrag är att göra mål, vilket inte alltid är det enklaste. Vi har under en lång tid haft denna mobilapp nerladdad, och vi har ännu inte tröttnat på mobilspelet.

Vi skulle påstå att detta spel är en aning beroendeframkallande. Det kan ibland vara frustrerande, men abslut mest roligt!

Sportbladet

Aftonbladet har skapat en alldeles egna sportapp som du kan ladda ner till din mobil. Denna app hjälper dig att få koll på det senaste inom fotboll och annan sport. I appen så kommer du nämligen kunna läsa om sportnyheter som är intressanta.

Sportbladet anses vara en seriös aktör när det kommer till att publicera sportnyheter. Bland dessa nyhter så kommer du även kunna läsa massor om fotboll.

Det är ingen slump att nästan hälften av alla nyheter som publiceras från Sportbladets mobilapp handlar just om fotboll. Intresset bland alla läsare är främst inställt på just fotboll.

Unibet

Utöver bet365 så finns det även en mobilapp som Unibet står för. Denna sportapp fungerar i stort sett på samma sätt som bet365s mobilapp. Här kan du spela på odds, liveodds eller titta till live scores från större fotbollsmatcher.

Vi har inte riktigt full koll på om det går att streama fotboll i mobilen med hjälp av Unibet. Däremot så har de valt att live streama sport på sin hemsida som du når med datorn.

Det kanske inte är nödvändigt att ha både bet365 och Unibets mobillapp nedladdat på din mobiltelefon. Så vidare du inte är en spelare som älskar att jämföra ods mellan de två största bookmakers i världen!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1236 Artiklar