Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 3 aug, 2017

Fola Esch – Östersund: Odds, betting & live stream

Östersund fortsätter att övertyga i Europa efter segern mot Galatasaray i andra omgången av Europa League. Nästa motstånd i den tredje omgången blev Fola Esch som Östersund slog i den första matchen av två. Idag väntar bortamatchen och vi tänkte prata om lite Odds, betting och live stream.

Östersund har inte bara charmat den lokala befolkningen utan stora delar av Sverige. Till och med klubbar i Europa undrar hur det var möjligt att lilla Östersund slog ut storklubben Galatasaray. Men nu är det nytt motstånd och Östersund har med sig 1-0 returmötet mot Fola Esch.

Spelare i Östersund är lycklig efter vinst mot Fola Esch

  • Matchstart: 3 augusti kl. 19.30
  • Spelplats: Stade Emile Mayrisch, Luxemburg
  • Europa League: Tredje rundan i kvalet

Vart kan man se Fola Esch – Östersunds FK via live stream?

Det är dessvärre ingen svensk streamingleverantör som har rättigheterna att sända Fola Esch – Östersund via live stream. Möjligheterna att se matchen från Europa League via live stream är alltså väldigt begränsade. För att åtminstone följa resultatet kan man använda sig av livescore på fotboll.

Avancerar Östersund vidare kan ni räkna med att framtida matcher från Europa League kommer att kunna ses via live stream. Det har helt enkelt med att de begär ett för högt pris för att sälja rättigheterna till just denna matchen.

Det går utmärkt att följa Braga – AIK via live stream som även dom spelar Europa League ikväll. Det är enkelt att komma igång med en live stream på Europa League som håller hög kvalitet.

Östersund firar vinsten mot Galatasaray

Betting och odds på Europa League

Att betta på fotboll är lätta att komma igång med. Det första som man behöver är ett konto hos ett spelbolag. Sedan för att spela krävs det att man har ett saldo på kontot. Sedan letar man bara upp den matchen man vill spela på och klickar på det oddset man vill spela på.

På Europa League-matcher är det extra spännande att spela på betting. Matcherna är ofta väldigt bra och såhär i tredje omgången är matcherna lite mer jämna. Fola Esch – Östersund är en utmärkt match att komma igång med betting på och hur oddsen på matchen ser ut kan du läsa har nedan.

Matchodds

  • Fola Esch: 3.60
  • Oavgjort: 3.30
  • Östersunds FK: 2.05

Oddsen är hämtade från LeoVegas där man hittar massvis av odds på Europa League och andra ligor. De har ett brett sortiment och erbjuder ofta sina spelare odds bonus som kan vara kul att ta del av.

I matchen mellan Fola Esch – Östersund är det inte särskilt märkligt att Östersund är favoriter. De har 1–0 med sig ner till Luxemburg och har tidigare visat att man kan slå riktigt bra fotbollslag.