Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 jul, 2017

FK Vardar – Malmö FF: Se Champions League via live stream

Malmö fortsätter sin resa i Champions League-kvalet. Första mötet mot FK Vardar slutade 1-1, då på hemmaplan. Nu är det en resa ner till den makedonska huvudstaden Skopje som väntar. Matchen från Champions League går att följa via live stream snabbt och smidigt.

Det förväntas bli en annan matchbild än senast. Då var det Malmö som tänkt hålla i taktpinnen men det gick inte riktigt hela vägen. Hur du följer FK Vardar – Malmö FF via live stream hjälper vi dig med. Det är enkelt att komma igång med en live stream på fotboll i HD med svenska kommentatorer.

  • Matchstart: 18 juli kl. 18.00
  • Spelplats: Stadion Mladost
  • Visas på: Viaplay

Såhär ser du FK Vardar – Malmö FF på live stream

För att följa matchen mellan FK Vardar – Malmö via live stream krävs det att du har ett konto hos Viaplay med tillhörande sportprenumeration. Då kan du ta del av bland annat Champions League, La Liga och massvis av andra serier och sporter. Sport via live stream online finns i mängder helt enkelt.

Det är vad som krävs för att streama Vardar – Malmö lagligt. Det är alltså inte att se Champions League via live stream. Ser man de enorma prispengarna i turneringen kan man förstå varför. Som mest kan ett lag spela ihop €52,200,000.

Mycket står på spel för Malmö ikväll och en vinst är det som tar skåningarna vidare till den tredje rundan. Inte bara prestige och äran står på spel utan det är som sagt väldigt mycket pengar inblandat som kan göra stora skillnader för vilken klubb som helst. Givetvis är det en stor merit att delta i den turneringen där världens bästa klubblag koras.

När du ser matchen via live stream kan du förvänta dig hög kvalitet, bra svenska kommentatorer, inga störande avbrott och en kunnig studio mer bra analyser. Man får helt enkelt vad man betalar för. En live stream som är laglig finns inte på denna matchen att tillgå för oss svenskar.

Men väljer man en betalversion får man inte bara allt nämnt ovan, man stöttar även sporten och möjligheterna för Malmö att hålla den höga nivån de lyckas hålla.

Malmö har allt att förlora i Champions League ikväll

Pressen är på Malmö, de anses vara det bättre laget och 1-1 matchen mot FK Vardar på hemmaplan kändes som en förlust. Att resa ner till Makedonien och spela mot ett lag där vinst är det som räknas är en tuff uppgift. Speciellt när matchen har så stor betydelse för hur resten av säsongen kommer se ut. Läs vårt speltips på FK Vardar – Mamö FF för att få en djupare analys av matchen.

Men Malmö har absolut vad som krävs för att vinna, det visades tydligt i första matchen där Malmö borde vunnit med ett par bollar. Kommer de underfund på vad som saknades förra gången kommer det bli ett glädjes flygplan med Malmöspelare i på hemresan.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar