Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 maj, 2017

Finalernas helg – Alla finalmatcher 27-28 maj 2017

Det är många finaler som spelas nu till helgen den 27-28 maj. Det är mestadels fotboll men även SM-final i handboll och sedan går Alexander ’The Mauler’ Gustafsson en fight mot Glover Teixeira för att runda av söndagen. Samtliga finaler och hur man kan följa dom kan du läsa i vår artikel.

Samtliga finaler är stora evenemang och går att följa via live stream. Att streama sport live är enkelt och tar inte många minuter att komma igång med.

Handboll SM-Final live stream

Handboll SM final 2017

Finaldagen för de två högsta ligorna i Sverige är äntligen här. Efter en lång säsong är det IFK Kristianstad – Alingsås HK som spelar herrarnas final och IK Sävehof – Höörs HK är de två damlagen.

Vi på sportal har skrivit ett speltips och hur du kan live streama SM-finalen i handboll. Det är enkelt att komma igång och vill du hellre följa matchen på tv är det SVT1 och TV4 som sänder matcherna med start 12.30.

Copa del Rey final

Copa del Rey är en spansk fotbollsturnering som Barcelona dominerat genom tiderna, 28 vinster har det blivit sedan starten 1902. I årets final är det inga mindre än Barcelona som ställs mot Alavés. Lite överraskande med tanke på att Alavés inte direkt överraskade i ligan och slutade på en niondeplats.

En match som Barcelona ska vinna alla dagar i veckan och det ska mycket till om Alavés ens ska ha chans att utmana. När Barcelona spelar är det många som gärna följer FC Barcelona via live stream. Matchen spelas på lördagen 27e maj med start klockan 21.30.

Copa del Rey live stream

FA-cupen final 2017

FA-cupen är en fotbollsturnering arrangerad av engelska fotbollsförbundet och har spelats sedan 1871/72. En turnering som varje år är väldigt uppmärksammad och en titel som de engelska klubbarna värderar högt. I årets final är det Arsenal som ställs mot Premier League-vinnaren Chelsea.

Arsenal har haft en tung säsong och inte motsvarat förväntingarna som legat på laget. En femteplacering i ligan är inget man direkt skryter om och de hoppas kunna tysta många kritiker med en titel. Men Chealsea visade vilken kaliber laget är av under Premier League och är ett otroligt tufft motstånd.

Är du intresserad av att streama FA cupen 2017 finns det givetvis möjlighet till det.

Fa cupen live stream

Final DFB pokalen

Ännu mer fotboll. DFB pokalen är den tyska ligans turnering och har spelats sedan 1935. I finalen spelar Dortmund mot Eintracht Frankfurt. Eintracht har vunnit titeln fyra gånger tidigare och Dortmund har tre titlar. Givetvis betyder turneringen oerhört mycket för båda lagen som båda hoppades på bättre resultat i Bundesliga.

Matchen startar 20.00 på lördag den 27e maj. Att se Bundesliga via live stream eller DFB pokalen är utmärkt om man inte har ett så brett kanalutbud på teven.

Coupe de France final

Den franska fotbollsturneringen Coupe de France spelas även den denna fullspäckade helgen. Finallagen är PSG och Angers. Båda lagen vann övertygande i respektive semifinal och favoriterna PSG ska försöka försvara fjolårets titel. Det skulle innebära att det blir PSGs elfte Coupe de France titel vilket också innebär att de är det laget som vunnit flest gånger genom tiderna.

Matchen startar den 27e maj 21.00 och går att följa via live stream. Att hitta en streamingtjänst som är bra och erbjuder fotbollstreams är något som vi på sportal hjälper dig med.

The Mauler UFC live stream

UFC – Alexander Gustafsson

Det är ingen final men det råder inga tvivel om att uppmärksamheten är finalvärdig. Det är nämligen så att vårt svenska MMA-hopp Alexander ’The Mauler’ Gustafsson går en match mot den tredje bäst rankade MMA-fightern Glover Teixeira. Fighten hålls i Stockholm i Globen.

Skulle Gustafsson vinna matchen är det mycket som talar för att han kan få möjligheten att gå en titelmatch. Fighten väntas starta någon gång kring 19.00. Följ The Mauler live stream från UFC 28/5 enkelt och smidigt så du inte missar någon action.