Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 jul, 2017

Djurgårdens IF – Östersunds FK: Följ matchen via live stream

Se när Djurgåden spelar mot Östersund via live stream enkelt och snabbt. Kvaliteten är något av det viktigaste när man väljer live stream och vi på sportal rekommenderar det bästa. Vi hjälper dig att hitta en live stream på den Allsvenska omgången mellan Djurgårdens IF – Östersunds FK.

Östersund befinner sig i den bästa formen någonsin i klubbens historia. Efter vinsten mot Galatasaray i kvalet till Europa League och mot Djurgården är det ingen tvekan om att självförtroendet är på topp. Trots att de vilade en hel del spelare i senaste mötet mot Djurgården lyckades de vinna med 2–1. Nu har Djurgåden chans att ta revansch och matchen går att följa via live stream.

Tifo inför Djurgårdsmatch

  • Matchstart: Söndag 23 juli kl. 15.00
  • Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm
  • Visas på: Cmore sport

Följ Djurgården – Östersund via live stream från Allsvenskan

I vanliga fall är det inte möjligt att lagligt se Allsvenskan via live stream . Men redbet kör en kampanj där deras spelare, nya som befintliga, kan ta del av en månad hos Cmore. Där man kan se massor av sport via live stream online.

Skapa ett konto hos redbet för att komma igång, gör sedan en insättning och lägg ett spel. Då kommer du få en kod som du använder på Cmore för att få en månad . Det innebär att du kan se Djurgården – Östersund via live stream .

Att det blir vanligare och vanligare att vilja följa matcherna via live stream är ingen hemlighet. Därför kan det vara svårt att hålla koll på vilka streams som är lagliga. Vi på sportal hjälper dig med det och rekommenderar enbart lagliga och bra sidor med fotbollsstreams.

För att se Djurgården – Östersund och andra matcher i Allsvenskan via live stream krävs alltså ett konto hos Cmore. Det är dom som äger rättigheterna och sänder samtliga matcher från Allsvenskan via live stream.

Djurgårdsspelare i närkamp med motståndare

Fler matcher i Allsvenskan under söndagen 23 juli

Det spelas totalt tre omgångar i Allsvenskan under söndagen den 23 juli 2017. Djurgården – Östersund är det mötet som känns mest intressant på förhand. Kanske mest med tanke på Östersunds senaste framgångar men även för att Djurgården kommer vara rejält revanschsugna. Läs vår guide och spelschema på fotbollsallsvenskan 2017 för att inte missa ditt favoritlags matcher.

Söndagens matcher

15.00, Djurgårdens IF – Östersunds FK

17.30, IFK Göteborg – Örebro SK

17.30, Kalmar FF – AFC Eskilstuna

IFK Göteborg spelar sin första match med nya huvudtränaren Alf Westerberg och det ska bli spännande om det hunnit bli någon skillnad. Matchen mellan Kalmar FF – AFC Eskilstuna kanske inte är av största intresse med tanke på att det är två bottenlag. Återstår att se ifall Eskilstuna kan ta sin andra Allsvenska seger i klubbens historia.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar