bundesliga live streams

Missa ingen fotboll från den tyska ligan. Vi hjälper dig att kunna se Bundesliga helt utan kostnad & problem!

Streama tyska Bundesliga

Det är inte bara enkelt att kunna streama Bundesliga i Tyskland om du befinner dig i Sverige. Som vi tidigare nämnde så kommer det finnas oddssidor som har kombinerat betting och live streaming.

Ett exempel på en sådan bettingsida är bet365. Det är den allra största spelsidan i de flesta europeiska länder. Där kommer du som medlem kunna spela på odds, samtidigt som du kan se massor av toppfotboll från Europa.

Bland denna toppfotboll så har bet365 valt att plocka med alla free live streams från tyska Bundesliga.

  • Skapa konto hos bet365
  • Sätt in pengar på ditt spelkonto
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Bundesliga!

se tysk fotboll

Det som du behöver se till är att du har ett spelkonto inne hos bet365. Har du inte redan det så kan du klicka dig vidare till deras spelsajt för att skapa ett nytt.

När du väl är en av alla miljontals spelare inne hos bet365, så kan du ta dig vidare till alla direktsändningar av sport som de erbjuder. Deras live streams hjälper dig att kunna se massor av sport som t.ex. fotboll, hockey, handboll, tennis och basket m.m.

Om du är mest intresserad av fotboll i Europa så kommer inte utbudet av live streams att svika dig. Det finns gott om sändningar som bl.a. ger dig chansen att streama Bundesliga, Serie A, Ligue 1 och La Liga.

Det är däremot viktigt att du noterar att du behöver ha pengar på ditt spelkonto.

Då är det inte tänker du?

Jo, att streama Bundesliga är hos bet365. Att du behöver pengar på ditt spelkonto är bara för att bekräfta att du är en aktiv spelare som har möjlighet att spela på odds samtidigt som du streamar fotboll. Dina pengar som finns på ditt konto kommer inte att försvinna, eller röras under tiden som du tar del av Bundesliga live stream online.

I vissa fall så kan det även vara bra att se vilka IP-adresser som är blockerade. Befinner du dig däremot i Sverige så behöver du inte oroa dig för att bli blockerad när du vill se Bundesliga live streams. Det är nämligen fullt tillåtet att se tyska ligan hos bet365 i Sverige.

stuttgart arena

På TV?

Visst är det inte bara möjligt att se Bundesliga via live stream från din dator, mobil eller surfplatta. Det går även att följa matcherna i Tyskland på TV.

För att kunna se Bundesliga live så behöver du ha rätt kanalpaket. I de allra flesta TV-abonnemang som du kan köpa i Sverige så ingår kanaler som visar matcher från Tyskland. Många av de bästa matcher kommer du nämligen kunna se med hjälp av Eurosport. Det är heller inte helt ovanligt att Bundesliga går att se live på andra kanaler.

Vi på Sportal ser alltid till att uppdatera våra läsare vart man kan se de hetaste derbyn och rivalmöten i Tyskland. Därför kan du alltid hålla utkik efter de matcher du vill se hos oss. Vårt mål är nämligen att så många som möjligt ska kunna se de matcher som visas via stream och tv.

Spela på odds i Bundesliga samtidigt!

Vårt tips när det kommer till att streama fotboll från Bundesliga är använda sig av bet365. De erbjuder inte minst live streams från tyska ligan. En annan stor fördel med att vara medlem inne hos bet365 är att du kan kombinera dina fotboll live streams med odds.

Inne hos bet365 kan du nämligen spela på betting samtidigt som du njuter av europeisk fotboll. Det är välkdigt många som kombinerar live sändningar av fotboll med odds. Det är ett knep för dig att höja spänningen i matcherna som du vill se.

Enligt oss så är det alltid roligast att kolla på matcher som du kan vinna pengar på. Många i Sverige är redan medvetna om fördelarna med att spela på betting hos bet365. Att spela på bet365 innebär nämligen att du är medlem inne hos den sida med bäst odds online.

Enligt vårt tycke så är det faktiskt bet365 som tar hem guldmedaljen när det kommer till den oddssida som vi tycker är den allra bästa på nätet.

Tysk fotboll när den är som bäst!

Under en längre period så har intresset för den tyska fotbollen ökat avsevärt i Sverige. Vi tror att mycket är tack vare den otroliga atmosfär som finns i de allra flesta matcher. Bundesliga är en fotbollsliga som ligger ganska nära Allsvenskan.

Likheter mellan Allsvenskan och Bundesliga är bl.a. att klubbarna ägs till störst del av sina egna supportrar. Som effekt av detta så fylls arenorna oftast med mycket aktiva supportrar som med hjälp av flaggor, tifon, sång och i vissa fall bengaler gör ligan mer levande.

Det har växt fram flera stora klubbar i den tyska ligan, och många av de är nu världslag. Exempel på några av de största lagen som spelar i Bundesliga är Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Schalke 04, och Bayern Leverkusen.

Det finns många i Sverige som redan har valt ett lag som de håller extra hårt på när det kommer till Bundesliga. Självklart ligger Bayern Munchen och Borussia Dortmund allra högst på den listan.

Vi på Sportal tycker att den tyska fotbollen är otroligt bra. Speciellt om du ser matcher i Bundesliga live på arenorna. Många fotbollsfans kan vittna om att det är otroligt bra stämning. Till och med så bra stämning att vi vågar påstå att Bundesliga har de bästa fansen och bästa inramningarna i Europa.

tysk fotboll

Lag i Bundesliga

Som vi tidigare nämnde i vår text om att live streama Bundesliga, så finns det flera stora och populära lag. Vi tänkte här rada upp några av de allra största. Så att du som läsare kan få en känsla om vilka matcher som du kan ta del av.

Bayern Munchen

Som giganter i den tyska Bundesliga så har vi självklart Bayern Munchen. I modern tid så är det detta lag som har mer eller mindre dominerat ligan i Tyskland.

De har på senare år fått större konkurrens från flera håll. Däremot så är dominansen påtaglig. Spelartruppen och ekonomin är helt i kurs, och Bayern Munchen är ett av de rikaste fotbollslagen i världen. Vilket innebär att vi med stor sannolikhet att se Bayern Munchen i finrummen av tysk fotboll ett bra tag framöver.

Borussia Dortmund

I skuggan av Bayern Munchen så har vi publikfavoriten Borussia Dortmund. Det finns inte många i Europa som har missat deras otroliga fans. Deras ståplats-sektion kallas för jämnan för den gula väggen, vilket indikerar på att det alltid är mycket folk på plats när laget spelar sina hemmamatcher. 

Borussia Dortmund har även blivit ett lag som alltid oftast kommer med i Champions League tillsammans med Bayern Munchen, som är ett av världens bästa fotbollslag. Väl i Champions League så brukar Borussia Dortmund kunna imponera och ta sig långt in i slutspelet.

Schalke 04

En liten bit bakom dessa två storklubbar så hittar vi Schalke 04 som är en klassisk klubb i Bundesliga. Denna klubb har likt som sina andra konkurrenter mycket bra publikfölje. Det är inte alls sällan att de säljer ut platserna på arenan och skapar en fantastik atmosfär.

Rent spelmässigt så hamnar oftast Schalke 04 topp 5 i Bundesliga. Även Schalke 04 har mycket erfarenhet av att hamna i större europeiska turneringar som Champions League och Europa League.

Bayern Leverkusen

Ett annat lag som många accessoerar med tyska ligan är Bayern Leverkusen. Likt som de andra lagen vi tagit med i vår streamsida så har Bayern Leverkusen varit med länge i tysk ligafotboll. De är nu ett av de allra mest klassiska lag som vi kan hitta.

Bayern Leverkusen är dock ett lag som på senare tid har tappat mark till de andra lagen. Kanske handlar det om att laget inte riktigt har de ekonomiska resurser som finns i andra tyska fotbollslag.

Andra ligor!

Om det skulle vara så att tyska Bundesliga inte riktigt tilltalar dig, så har vi gott om annan fotboll som du kan streama på nätet. Ta dig gärna hjälp av de länkar som vi har satt upp här för att kunna streama fotboll utan problem, eller kostnad!

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se