Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 27 jul, 2017

AIK – Sporting Braga: Live stream från Europa League

AIK har tagit sig hela vägen till den tredje omgången i kvalet till Europa League. Motståndet står Sporting Braga för ikväll i den första matchen av två. AIK – Sporting Braga går att följa via live stream enkelt och smidigt. I vår artikel hjälper vi dig att hitta en live stream på Europa League.

Sporting Braga spelar till vardags i den portugisiska ligan där de slutade trea förra säsongen. Det är ett tufft motstånd för AIK med tanke på att den portugisiska ligan generellt håller högra klass än Allsvenskan. Det kommer att bli en otroligt spännande match att följa via live stream.

Uppdatering: Returmatchen mellan Sporting Braga – AIK live stream

AIK firar en vinst i Europa League

  • Matchstart: 27 juli kl 19.00
  • Spelplats: Friends Arena, Stockholm
  • Visas hos: Viaplay sport

Se AIK – Sporting Braga via live stream

För att se AIK – Sporting Braga via live stream krävs det att man första tar reda på vilka som sänder matchen. Viaplay är det som äger rättigheterna och också där man följer matchen via live stream. För att få tillgång till AIK – Sporting krävs det att man har ett sportabonnemang som är giltligt.

Det finns många fördelar med att se Europa League via live stream jämfört med att se matchen på tv. Reklampauserna är kortare, kvaliteten håller alltid hög klass och man kan följa matchen på flera olika enheter. Det går alltså att se på live stream via mobilen, surfplattan, dator och även att strömma till teven.

Att komma igång med en live stream på AIK – Sporting Braga är enkelt och går bara på ett par minuter. Då får du också tillgång till en hel del annan fotboll från stora ligor i Europa. Det går även att streama sport online som Ishockey och MMA med flera.

Så se till att komma igång med en live stream på matchen från Europa League innan matchstart. Detta är en match man absolut inte vill missa. Vi hjälper dig att hitta bra sidor med fotboll streams.

Spelare i AIK löper förbi motståndare

Betting och odds på AIK – Sporting Braga

Trots att Sporting Braga spelar i en bättre liga och på pappret kanske har lite bättre spelare håller spelbolagen AIK som favoriter. AIK har ett odds på 2.70 medan Sporting har ett odds på 2.85. Det är en svårspelad match helt enkelt där det känns som att matchen kan sluta hur som helst.

Vi på sportal tror på att det blir ett målrikt möte. Där över 2.5 mål i matchen känns väldigt rimligt. Oddset på att det blir över 2.5 mål i matchen ligger på 2.80 och känns som ett alldeles för högt satt odds. Matchen tror vi slutar 2-1 till AIK efter ett sent reduceringsmål av bortalaget som inte riktigt orkar jobba in en kvittering.

Oddsen är hämtade från betsafe, som inte bara erbjuder odds utan även live streaming på fotboll och andra sporter.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar