Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 jul, 2017

AIK – IFK Norrköping: Allsvenskan direkt via live stream

Söndagen bjuder på några intressanta matcher i Allsvenskan. AIK – Norrköping är en av dessa matcher och kanske den som är mest intressant att följa via live stream. Norrköping spelar om väldigt viktiga poäng för att undvika att gapet blir först upp till Malmö. AIK har dom chans att stå som ensam tvåa om de vinner förutsatt att Sirius förlorar mot Malmö.

Viktiga placeringar spelas det om och häng med i dramatiken genom att följa matcherna från Allsvenskan via live stream. Det är nu dessutom att se AIK – IFK Norrköping via stream tack vare ett erbjudande. Hur man tar del av det och hur man ser AIK mot Norrköping via live stream kan du läsa i vår artikel.

AIKs spelare i närkamp

  • Matchstart: Söndag, 16 juli kl. 17.30
  • Spelplats: Friends Arena, Stockholm
  • Visas på: Cmore live stream

Följ AIK – IFK Norrköping via live stream online

Fler och fler vill se fotboll via live stream och idag är det väldigt lättillgängligt. Men det finns många olagliga och skadliga live streams därute. Vi hjälper dig att hitta en laglig streamingtjänst som dessutom är . Det är alltså möjligt att se AIK mot Norrköping via live stream.

Det är Cmore som sänder samtliga matcher från Allsvenskan 2017 och för att ta del av utbudet måste man ha ett sportabonnemang. Detta kostar vanligtvis pengar men redbet kör just nu en kampanj där man får en månad på Cmore. Det som krävs är att man gör en insättning på redbet och följer kampanjkraven för att sedan få ett mail med en kod. Den koden används sedan för att få tillgång till hela Cmores sportutbud.

Vill du hellre följa matchen på TV är det precis samma leverantör som vid live streaming. Då behövs ett specifikt kanalpaket för att få tillgång till Allsvenskan. Vi rekommenderar att se AIK – Norrköping via live stream på grund av att det är mycket smidigare. Man kan se matchen vart man vill, på flera olika enheter. Dessutom kan du streama fotboll i HD och därmed se matcher i bra kvalitet.

Spelare i AIK tackar publiken efter match

Söndagens omgångar i Allsvenskan 16 juli

Totalt spelas tre matcher i Allsvenskan den 16 juli. Upplagt för en sportfylld söndag med en hel del fotboll att följa via live stream.

15.00: Örebro SK – IFK Göteborg

17.30: Östersunds FK – Djurgårdens IF

17.30: AIK – IFK Norrköping

Förhoppningsvis kommer dessa matcher röra om lite i tabellen och att några så småningom kommer upp och hotar Malmö lite. Blir roligare att följa en strid om vinsten in i de sista matcherna som förhoppningsvis också blir direkt avgörande.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar