Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 jul, 2017

AFC Eskilstuna – Kalmar FF: Se Allsvenskan via live stream

Lagen ligger på sista och näst sista platsen i Allsvenskan. De har tagit mindre poäng tillsammans än vad J-Södra gjort som ligger på en trettondeplats. För att undvika degradering bör alltså något drastiskt ske och vinster måste börja rulla in. Därför är detta en otroligt viktig match för båda lagen och den går att följa via live stream.

Hur du gör för att komma igång med en live stream på AFC Eskilstuna – Kalmar FF kan du läsa i denna artikeln. Det är en enkel process och vanligtvis kostar det pengar att live streama Allsvenskan. Men det finns ett erbjudande som gör att det är att följa Allsvenskan via stream.

Eskilstunaspelare tar bollen mot hörnflaggan

Eskilstuna – Kalmar live stream från Allsvenskan

Möjligheten att se Eskilstuna – Kalmar via live stream är många. Men det kan vara svårt att skilja på vad som är lagligt och inte lagligt. Lagliga live streams är något vi förespråkar och kommer därför enbart att rekommendera lagliga och bra sidor med fotbollsstreams.

Men de största live streaming-leverantörerna är givetvis att lita på då de betalat dyra pengar för rättigheter att visa specifika ligor världen över. I detta fallet är det Cmore som äger rättigheterna för att live streama Allsvenskan.

Det finns ett erbjudande hos redbet som erbjuder sina spelare en hel månad hos Cmore med ett inkluderat sportpaket. Då får man tillgång till all den sport Cmore sänder vilket blir en hel del. Det som krävs är att man skapar ett konto hos redbet, gör en insättning och lägger ett spel. Sedan får man en kod skickad till mailen där man får en kod som ger dig möjligheten att live streama Allsvenskan .

När du väl aktiverat din kod kommer du alltså ha tillgång till Allsvenskan kostnadsfritt i en hel månad. Ett väldigt bra erbjudande från redbet som man inte bör missa.

AFC Eskilstuna går för avslut i en fotbollsmatch

Betting på Eskilstuna – Kalmar

Kan AFC Eskilstuna ta klubbens första seger i Allsvenskan? Med tanke på motståndet och hemmafördelen känns det ganska rimligt att första segern kommer i denna matchen. Oddsen på att Eskilstuna tar sin första seger ligger på 2.55. Kalmar har ett lite högre odds som ligger på 2.70. Så med mycket lite är faktiskt Eskilstuna favoriter. Oddsen är hämtade från redbet.

Men vi på sportal tror att Eskilstuna tar klubbens första seger i den högsta serien på lördag den 15 juli. Ett datum som kommer bli stort i klubbens historia, om nu bollen studsar deras väg. Detta kanske blir början på ett stort trendbrott?

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar