Streama Varberg - Falkenberg: Live stream & TV

  • Nykomlingen Varberg har inlett säsongen starkt och har tagit fyra poäng på tre matcher.
  • Falkenbergs FF står även de på fyra poäng på tre matcher.
  • Senast lagen spelade i samma serie var 2018 i Supertettan, då Falkenberg vann båda mötena.
VadVarberg BoIS – Falkenbergs FF, omgång 4 i Allsvenskan
VarPåskbergsvallen, Varberg
NärMåndag 29 juni, 19:00
Live streamStreama Varberg – Falkenberg

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är många som kommer att vara intresserade av att streama Varbergs BoIS – Falkenbergs FF, när lagen möts i Allsvenskan för första gången någonsin. Vi hjälper er att hitta en stream till matchen.

Streama Varberg – Falkenberg

Det är dags för matchen hela Halland har väntat på, ”El Custico”. För första gången i historien möts Varbergs BoIS och Falkenbergs FF i Allsvenskan, och intresset för att titta på matchen lär vara enormt. Tur då att vi här redogör för er hur ni bär er åt för att hitta en live stream till matchen.

Följ våra instruktioner så sitter du snart där hemma framför skärmen för att titta på Varberg – Falkenberg.

Varberg – Falkenberg live stream

För att ta reda på hur du bär dig åt för att streama Varberg – Falkenberg bör du först känna till vilket TV-bolag det är som sitter på rättigheterna att sända fotboll från Allsvenskan. Det bolaget är Discovery, som tagit över rättigheterna från C More från och med i år.

På Discovery får du nästan alltid kvalitet på sändningarna. Bilden och ljudet fungerar i de flesta fall klockrent, och även kommentatorerna och experterna är duktiga. De har plockat in en rutinerade allsvenske tränaren Alexander Axén i TV-teamet, och han bidrar alltid med stor kunskap och starka åsikter.

Den streamingtjänst som Discovery visar matcherna på är Dplay, och du behöver därför ett konto på den sajten för att kunna titta på matchen live. Skapa ditt konto och sätt igång din Varberg – Falkenberg live stream. Det går att se matchen från valfri plattform – mobil, dator eller surfplatta spelar ingen roll. Du som har en Chromecast eller liknande kan dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa konto med abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Varberg – Falkenberg!

Titta på Varberg – Falkenberg på TV

Det är tyvärr ingen TV-kanal som kommer att sända Varberg – Falkenberg. Discovery väljer att endast visa ett fåtal av matcherna per omgång i TV (Kanal 5 och Kanal 9), vilket troligtvis beror på att de vill att man ska skaffa deras streamingtjänst Dplay.

Du som har Dplay kan hur som helst koppla din Varberg – Falkenberg stream från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • TV: –
  • Avspark: 19:00, måndag 29 juni

Inför matchen

Varbergs BoIS har varit en väldigt pigg nykomling. Laget spelar en offensiv fotboll, och den har gett resultat. Hade det inte varit för de sena, insläppta målen mot Göteborg och Malmö hade man haft ännu fler poäng. Men en fotbollsmatch pågår i 90 minuter.

Förhoppningsvis har Varberg idag tillbaka stjärnanfallaren Astrit Seljmani, som gjorde två mål och en assist i premiären men som sedan saknats på grund av skada.

Falkenberg står på fyra poäng efter tre matcher, vilket får anses vara klart godkänt. Här kan ni hitta speltips på fotboll från Allsvenskan och andra ligor.

Roliga fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg