Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 sep, 2020

Streama Falkenberg – Varberg: Live stream & TV

Streama Varberg - Falkenberg

  • Nykomlingen Varberg har gjort en stark säsong och ligger på 8:e plats.
  • Falkenbergs FF ligger sist, och har bara vunnit två matcher.
  • När lagen möttes i vårmatchen vann Varberg med 3-1.
Vad Falkenbergs FF – Varberg BoIS, omgång 20 i Allsvenskan
Var Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg
När Torsdag 17 september, 19:00
Live stream Streama Falkenberg – Varberg

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är många som kommer att vara intresserade av att streama Falkenbergs FF – Varbergs BoIS, när lagen möts i Allsvenskan för blott andra gången någonsin. Vi hjälper er att hitta en stream till matchen.

Streama Falkenberg – Varberg

Det är dags för matchen hela Halland har väntat på, ”El Custico”. För blott andra gången i historien möts Varbergs BoIS och Falkenbergs FF i Allsvenskan, och intresset för att titta på matchen lär vara enormt. Tur då att vi här redogör för er hur ni bär er åt för att hitta en live stream till matchen.

Följ våra instruktioner så sitter du snart där hemma framför skärmen för att titta på Falkenberg – Varberg.

Falkenberg – Varberg live stream

För att ta reda på hur du bär dig åt för att streama Falkenberg – Varberg bör du först känna till vilket TV-bolag det är som sitter på rättigheterna att sända fotboll från Allsvenskan. Det bolaget är Discovery, som tagit över rättigheterna från C More från och med i år.

På Discovery får du nästan alltid kvalitet på sändningarna. Bilden och ljudet fungerar i de flesta fall klockrent, och även kommentatorerna och experterna är duktiga. De har plockat in en rutinerade allsvenske tränaren Alexander Axén i TV-teamet, och han bidrar alltid med stor kunskap och starka åsikter.

Den streamingtjänst som Discovery visar matcherna på är Dplay, och du behöver därför ett konto på den sajten för att kunna titta på matchen live. Skapa ditt konto och sätt igång din Falkenberg – Varberg live stream. Det går att se matchen från valfri plattform – mobil, dator eller surfplatta spelar ingen roll. Du som har en Chromecast eller liknande kan dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa konto med abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Falkenberg – Varberg!

Titta på Falkenberg – Varberg på TV

Det är tyvärr ingen TV-kanal som kommer att sända Falkenberg – Varberg. Discovery väljer att endast visa ett fåtal av matcherna per omgång i TV (Kanal 5 och Kanal 9), vilket troligtvis beror på att de vill att man ska skaffa deras streamingtjänst Dplay.

Du som har Dplay kan hur som helst koppla din Falkenberg – Varberg stream från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • TV: –
  • Avspark: 19:00, torsdag 17 september

Inför matchen

Varbergs BoIS har varit en väldigt pigg nykomling. Det känns som att laget kan slå vilken motståndare som helst, och de ligger på övre halvan när blott en tredjedel av säsongen återstår.

Varbergs stjärnanfallare Astrit Seljmani, som bland annat fångat intresse från Hammarby, har gjort 8 mål och 5 assist den här säsongen. Falkenbergs bästa målskytt är Edi Sylisufaj, 6 mål.

Falkenberg ligger sist i Allsvenskan, och det börjar bli dags att ta lite poäng. Här kan ni hitta speltips på fotboll från Allsvenskan och andra ligor.

Roliga fotbollsquiz

fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
29 maj, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
19 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
19 december, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar