Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 jun, 2020

Streama Malmö FF – Mjällby AIF: Se matchen via live stream

Är du en av alla dem som vill titta på Malmö FF – Mjällby AIF, när lagen möts i den första omgången av Allsvenskan? Vi visar dig hur du gör för att se matchen via live stream.

Det är många som kommer att söka en Malmö FF – Mjällby live stream, för att se lagen spela mot varandra på Eleda Stadion i Allsvenskans första omgång. Den här texten är skriven för att berätta, förklara och visa hur och var man kan titta på matchen online på internet.

Häng med i vår steg-för-steg-guide för att se hur du kan hitta en livesändning av matchen på nätet.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Malmö FF – Mjällby AIF

Vill ni streama Malmö FF – Mjällby online på nätet? Vilken tur då, att ni hittat till den här artikeln. Vi kan berätta att den enda tjänst som visar matchen direktsänt, lagligt, i Sverige är Dplay.

Dplay är en internettjänst som tillhör Discovery, TV-bolaget som köpte rättigheterna att sända Allsvenskan från och med år 2020. De visar alla Allsvenskans matcher på Dplay, och med ett så kallat totalkonto får du tillgång till att se alla matcher, däribland MFF – MAIF.

Du finner din Malmö FF – Mjällby stream i hög bildkvalitet, och kan titta på matchen från valfri plattform. Koppla upp sändningen via mobil, dator eller surfplatta.

  • Match: Malmö FF – Mjällby AIF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 15 juni, 19:00
  • Arena: Eleda Stadion, Malmö
  • Stream: Dplay

Titta på Malmö FF – Mjällby AIF på TV

Det är tyvärr ingen TV-kanal som kommer att sända Malmö FF – Mjällby AIF direkt. Discovery väljer att endast TV-sända ett fåtal matcher per allsvensk omgång, och den här matchen var inte en av de utvalda matcherna. Tanken är väl antagligen att man ska signera upp för ett abonnemang på Dplay istället för att kolla på Kanal 5 varje dag.

För att se matchen på din TV rekommenderas du att koppla din sändning från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det behöver du ha en Chromecast eller liknande verktyg.

Inför matchen

Malmö FF har Allsvenskans troligen starkaste trupp, och man skulle nästan kunna kalla dem för ett B-landslag. Anfallsparet Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen – även om Toivonen inte är matchredo ännu – har båda varit startspelare i landslaget under sina bästa perioder. Även Oscar Lewicki och Behrang Safari har varit med i truppen till och från, och Rasmus Bengtsson är nog inte alltför många skador ifrån att tas ut han också.

Mjällby är en spännande nykomling som förstärkt med David Batanero, Moses Ogbu med flera.

Roliga fotbollsquiz

fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
29 maj, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
19 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
19 december, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar