Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 feb, 2022

Streama IFK Göteborg – Utsiktens BK: Live stream & TV (22/2)

IFK Göteborg Utsiktens BK stream speltips

IFK Göteborg träningsspelar mot Utsiktens BK under tisdagskvällen. Här finner ni allt ni information om hur ni gör för att live streama IFK Göteborg – Utsikten, och om huruvida matchen sänds på TV.

Den svenska fotbollssäsongen har precis dragit igång, men IFK Göteborg känner sig inte färdiga med träningsmatcherna. På tisdag kväll ställs man emot Utsiktens BK, som numera tillhör Superettan. Här kan ni ta del av viss information inför matchen.

Vi kommer främst att gå igenom möjligheterna till att titta på en IFK Göteborg – Utsikten live stream, så att ni får reda på om ni kan se matchen online. Men vi skriver även lite allmänt om vad som kan vara intressant att veta inför matchen 22/2.

Streama fotboll hos Bet365

Se massor av matcher direkt hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Utsiktens BK (Träningsmatch)
När: Den 22/2, kl. 19:00
Live stream: Discovery Plus
TV:

Ni får kolla in lite olika bettingsidor som vi har recenserat. En vi verkligen rekommenderar är Bet365, som har ett mycket stort utbud av odds.

Streama IFK Göteborg – Utsiktens BK

Hur gör man för att streama IFK Göteborg – Utsikten live? Det är en fråga många blåvita ställer sig just nu, och vi har svaret. Det är så att Discovery Plus sitter på rättigheterna att sända denna träningsmatch, och med ett konto på deras streamingtjänst kan ni titta på IFK Göteborg – Utsikten live.

Ni väljer själva vilken tjänst ni ska använda för att se er IFK Göteborg – Utsikten stream. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Oavsett hur ni väljer att titta på er fotboll stream kan vi garantera att bild och ljud kommer att hålla hög nivå. Se matchen direkt från valfri enhet, och njut av en trevlig fotbollsmatch!

  • Gå till Discovery Plus
  • Skaffa ett konto och köp abonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Utsiktens BK live!

Titta på IFK Göteborg – Utsikten på TV

Hur är det då med TV-sändning av matchen? Mötet mellan IFK Göteborg och Utsikten kommer att visas på Discoverys kanal Discovery+ Extra 1, så om ni har den i ert abonnemang kan ni se matchen på TV. Den ingår i Discoverys sportabonnemang.

Det finns ytterligare en lösning för att se matchen på TV. Koppla över er IFK Göteborg – Utsikten stream från valfri enhet till TV-skärmen, genom att använda en Chromecast, Apple TV, Samsung TV, HDMI-kabel eller liknande.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

IFK Göteborg satsar på att vara med och slåss om Europaplatserna i år, och Pontus Farnerud var nyligen ute och sa att Malmö FF är det enda lag som har bättre trupp än ”Blåvitt”. Där satte han extra press på sitt lag, som om pressen inte redan var tillräcklig. Men, nu är det inte heller längre Farneruds lag – för så sent som under måndagen tvingades han lämna sitt uppdrag. Klubbdirektören Håkan Mild har inte gått in på orsaken till klubbens beslut, mer än att de ”haft olika åsikter” om saker.

Utsikten kvalade sig upp till Superettan i höstas, och är nu uppe i andraligan för andra gången i klubbens historia. I år handlar det först och främst om att hänga kvar. Tidigare spelade Anton Hysén i laget, vilket är Glenn Hyséns son och således även Tobias Hyséns bror. Lagets mest kände spelare idag är Martin Smedberg-Dalence, som spelat länge i Ljungskile, IFK Norrköping och just IFK Göteborg.

Relaterade artiklar

europatipset
Europatipset den 22/2 kommer att innehålla flera matcher från Europa League. Kolla vilka speltips vi har inför matcherna!
22 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 21 februari bjuder på matcher i Champions League + Premier League bland annat. Kolla in våra speltips i samtliga matcher!
21 februari, 2024
topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar