Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 okt, 2022

Streama Djurgården – Häcken (9/10): Live stream & TV

Seriefinal i Allsvenskan! Se hur ni gör för att live streama Djurgården – Häcken online på internet, eller hur ni bär er åt för att titta på matchen på TV.

Djurgården och Häcken slåss om SM-guldet, och möts på söndagen i en otroligt viktig match i slutstriden av Allsvenskan. Många lär vilja se matchen online, och här visar vi hur ni gör för att hitta en direktsändning av matchen.

Följ våra steg så sitter ni snart med en Djurgården – Häcken live stream att titta på. Vi visar hur ni gör för att hitta en sändning av matchen att se online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Djurgården – Häcken
Var: Tele2 Arena, Stockholm
När: 9 oktober, klockan 17:30
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Djurgården – Häcken speltips

Streama Djurgården – Häcken

Det är lättare än man kan tro att streama Djurgårdens IF – BK Häcken live på internet, så länge man vet hur man gör. För att titta på matchen online på nätet behöver ni bara skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher online.

Det går utmärkt att ha i gång er Djurgården – Häcken live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator såväl som surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller en hög kvalitet, och det gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket skickliga, vilket gör det extra underhållande att se på denna Djurgården – Häcken stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Häcken live

Titta på Djurgården – Häcken på TV

Det är inte svårt att hitta en TV-sändning av Djurgården – Häcken, och den kanal som sänder matchen på TV är Discovery+ Extra 1. Har ni den i ert utbud är det bara att börja titta på matchen på TV.

Avspark är satt till klockan 17:30, och dessförinnan får ni en studio med mycket kunniga experter att titta på. När matchen väl börjar kan ni njuta av den fantastiska atmosfären, som fångas upp alldeles utmärkt i den fantastiska kvalitet på både bild och ljud.

Saknar ni Discovery+ Extra 1 kan vi bara rekommendera er som ändå vill se matchen på TV att koppla över er stream av matchen från Discovery Plus till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 17:30

Inför matchen

Djurgården och Häcken delar på förstaplatsen i tabellen just nu, då de spelat in 48 poäng var. Ned till tredjeplacerade Hammarby är det 5 poäng, och detta möte på Tele2 Arena är med andra ord en seriefinal. Laget som vinner matchen kopplar ett tydligt grepp om SM-guldet. För ”Bajen” är det bara att hoppas på ett oavgjort resultat.

Häckens prestigeförvärv från sommaren, Tobias Sana, är knäskadad och missar resten av säsongen. Under veckan skadade sig dessutom viktige mittfältaren Mikkel Rygaard på träning, och dansken missar matchen även han. Benie Traoré och Ali Youssef är också skadade i benen, och kan inte spela här.

Djurgården får klara sig utan Elliot Käck, som ändå inte hade spelat, och avstängde Elias Andersson.

Relaterat

nyheter
Spela med oddsboostar hos Snabbare. Det ger dig extra höga odds inför utvalda matcher och sporter!
26 september, 2023
nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2212 Artiklar