Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 aug, 2021

Streama Djurgården – AIK: Live stream & TV 8/8

aik dif stream tv

På söndag 8/8 är det dags för Stockholmsderby i Allsvenskan. Denna gång kan ni streama Djurgården – AIK, när de möts på Tele 2 Arena. Vi visar er hur ni hittar er live stream från matchen, för att se den direkt.

Vi har nu nått den 14:e omgången i Allsvenskan, och äntligen är det dags för seriens tredje Stockholmsderby för i år. Lagen som möts är formstarka Djurgården och stabila AIK. Vill ni se matchen online har ni kommit helt rätt.

Här kommer vi att visa er hur ni gör för att streama Djurgården – AIK live, och att se matchen direktsänt på nätet via dator eller mobil. Vi hjälper dig att få igång en fotboll stream av denna toppmatch!

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av ligor på Bet365

Vad: Djurgården – AIK, omgång 14 i Allsvenskan
Datum & tid: Den 8 augusti, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: AIK – insatsen tillbaka vid oavgjort (3,00 hos Bet365)

Djurgården – AIK live stream

När det är dags för stormatcher i Allsvenskan brukar intresset alltid vara stort, och det är nog en hel del fotbollsfans i hela Sverige som undrar hur de gör för att live streama Djurgården – AIK online. Hur gör man då för att se matchen direktsänt på nätet? Vi ska visa dig hur du hittar din Allsvenskan stream, så att du kan titta matchen direkt.

Det är faktiskt enklare än man kan tro att se Djurgården – AIK direkt på internet. Den tjänst som äger rättigheterna till att sända Allsvenskan är Discovery Plus, och så länge du har ett konto med sportabonnemang på deras sida kan du börja titta på Djurgården – AIK online. Svårare än så är det inte att börja se din fotboll stream av toppklass.

För toppklass, det håller verkligen sändningarna på Discovery Plus. Du kommer att få se din Djurgården – AIK stream med högsta kvalitet. Ljudet är utomordentligt, bilden är perfekt och kommentatorerna väldigt kunniga. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. På så sätt kan du ha igång din Djurgården – AIK live stream från valfri enhet. Dessutom går det på Discovery att pausa, spola bak eller att se matcherna i efterhand.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto genom att registrera dig gratis
  3. Köp ett abonnemang
  4. Streama Djurgårdens IF – AIK live

Se Djurgården – AIK på TV

Det är naturligtvis möjligt att titta på Djurgården – AIK på TV, om du har den kanal som visar matchen. Vi kan meddela er att Discovery+ Extra 1 är den TV-kanal som kommer att sända derbyt live.

Har ni kanalen i ert utbud rekommenderar vi er att koppla in den från TV:n, och att se Djurgården – AIK direktsänt på TV. Saknar ni kanalen kan ni, som sagt, koppla över er live stream av matchen till TV-skärmen med hjälp av något verktyg så som Chromecast.

Matchen har avspark 15:00 på söndag den 8 augusti. Omkring 7 000 åskådare tillåts släppas in, och alla biljetter går till Djurgårdsfansen i egenskap av hemmaplan. Djurgården hade kunnat välja att släppa ett par hundra biljetter till AIK, men man var inte så sugna på det. Vill ni läsa mer inför matchen, kan vi rekommendera vårt Djurgården – AIK speltips.

  • TV-kanal: Discovery+ Extra 1
  • Sändningsstart: 14:29, söndag 8 augusti
  • Avspark: 15:00

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar