Streama Djurgården - AIK: Live stream & TV 8/8

derbyn-världen-europa

På söndag 8/8 är det dags för Stockholmsderby i Allsvenskan. Denna gång kan ni streama Djurgården – AIK, när de möts på Tele 2 Arena. Vi visar er hur ni hittar er live stream från matchen, för att se den direkt.

Vi har nu nått den 14:e omgången i Allsvenskan, och äntligen är det dags för seriens tredje Stockholmsderby för i år. Lagen som möts är formstarka Djurgården och stabila AIK. Vill ni se matchen online har ni kommit helt rätt.

Här kommer vi att visa er hur ni gör för att streama Djurgården – AIK live, och att se matchen direktsänt på nätet via dator eller mobil. Vi hjälper dig att få igång en fotboll stream av denna toppmatch!

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av ligor på Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – AIK, omgång 14 i Allsvenskan
Datum & tid: Den 8 augusti, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: AIK – insatsen tillbaka vid oavgjort (3,00 hos Bet365)

Djurgården – AIK live stream

När det är dags för stormatcher i Allsvenskan brukar intresset alltid vara stort, och det är nog en hel del fotbollsfans i hela Sverige som undrar hur de gör för att live streama Djurgården – AIK online. Hur gör man då för att se matchen direktsänt på nätet? Vi ska visa dig hur du hittar din Allsvenskan stream, så att du kan titta matchen direkt.

Det är faktiskt enklare än man kan tro att se Djurgården – AIK direkt på internet. Den tjänst som äger rättigheterna till att sända Allsvenskan är Discovery Plus, och så länge du har ett konto med sportabonnemang på deras sida kan du börja titta på Djurgården – AIK online. Svårare än så är det inte att börja se din fotboll stream av toppklass.

För toppklass, det håller verkligen sändningarna på Discovery Plus. Du kommer att få se din Djurgården – AIK stream med högsta kvalitet. Ljudet är utomordentligt, bilden är perfekt och kommentatorerna väldigt kunniga. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. På så sätt kan du ha igång din Djurgården – AIK live stream från valfri enhet. Dessutom går det på Discovery att pausa, spola bak eller att se matcherna i efterhand.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto genom att registrera dig gratis
  3. Köp ett abonnemang
  4. Streama Djurgårdens IF – AIK live

Se Djurgården – AIK på TV

Det är naturligtvis möjligt att titta på Djurgården – AIK på TV, om du har den kanal som visar matchen. Vi kan meddela er att Discovery+ Extra 1 är den TV-kanal som kommer att sända derbyt live.

Har ni kanalen i ert utbud rekommenderar vi er att koppla in den från TV:n, och att se Djurgården – AIK direktsänt på TV. Saknar ni kanalen kan ni, som sagt, koppla över er live stream av matchen till TV-skärmen med hjälp av något verktyg så som Chromecast.

Matchen har avspark 15:00 på söndag den 8 augusti. Omkring 7 000 åskådare tillåts släppas in, och alla biljetter går till Djurgårdsfansen i egenskap av hemmaplan. Djurgården hade kunnat välja att släppa ett par hundra biljetter till AIK, men man var inte så sugna på det. Vill ni läsa mer inför matchen, kan vi rekommendera vårt Djurgården – AIK speltips.

  • TV-kanal: Discovery+ Extra 1
  • Sändningsstart: 14:29, söndag 8 augusti
  • Avspark: 15:00

Relaterade artiklar

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson